Viimeisin Green Flash -sovellus Samsunissa

samsunda green flash -sovellus viimeksi
samsunda green flash -sovellus viimeksi

Samsunissa, etenkin pääkadun ja bulevardin risteyksessä, kuljettajat lopettivat vihreän vilkkumisen vihreän valon vilkkumisen lopettamista koskevan varoituksen puolesta

'GREEN FLASH' -HAKEMUS LOPETTU!

Samsunin pääkaupunkiseudun liikenneosaston liikennevalojen vihreän salaman sovellus 'kasvavien onnettomuuksien vuoksi' päättyi. Tässä yhteydessä vihreä valo muuttuu suoraan keltaiseksi ja sitten punaiseksi.

MAHDOLLISEN ONNETTOMUUDEN VÄLTTÄMINEN

Samsunin pääkaupunkiseudun kunnan liikenneministeri Kadir Gurkanin aiheesta antamassa lausunnossa "mahdollista välttää signaloinnin aiheuttamia onnettomuuksia, liikenneturvallisuus vihreän salaman käytön lisäämiseksi päätettiin poistaa", hän sanoi.

LISÄÄ TAKAISIN

Kadir Gürkan muistutti, että vihreän valon varoitusvalon käyttöä merkkijärjestelmissä oleviin ajoneuvoihin sovelletaan liikenne- ja infrastruktuuriministeriön moottoriteiden pääosaston päätöksen mukaisesti, ja antoi seuraavat tiedot:

Uygulama Tämän käytännön tuloksena todettiin, että määritettiin tyypilliset kuljettajan käyttäytymiset, kuten takaosassa tapahtuvien onnettomuuksien lisääntyminen, vihreän ajan käytön vähentyminen taipumuksesta olla ohittamatta, vaikeus ennustaa, pystyykö ajoneuvo pysähtymään tulevaisuudessa, kannustin lisätä nopeutta risteyksessä.

KELTAINEN VALO 3 LATAA

Tämän tilanteen arvioimiseksi yliopiston Tekkeköyn, 100 Avenuen, Recep Tayyip Erdoğan -bulevardin, Abdullah Gül -bulevardin risteykset, jotka olivat Metropolitan Municipality -kunnan alaisuudessa, Liikenteen liikenteen sääntelyneuvoston (UTDK) kokouksessa, joka pidettiin tänään Samsunin pääkaupunkiseudun kuljetusosastolla. , Barış Boulevard, 2'nci Bulvar, Akdeniz Street, Karadeniz Street, keltaisen valon vaiheen 3 sekuntien signaalivaiheessa käytetään signaalikaaviota, muut muut merkityt risteykset tehdään järjestelyiksi. ”

Samsunin pääkaupunkiseudun liikenneosaston presidentti Kadir Gürkan totesi lausunnon viimeisessä osassa, että "uusien käytäntöjemme ja liikennemerkkiemme huomioon ottaminen kuljettajillemme ja jalankulkijoillemme on liikennemerkkien ja osoittimien noudattamiseksi", hän muistutti.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar