Romania suosii Turkin rautatiejärjestelmän merkkejä

romania turk suosii rautatiejärjestelmän merkkejä
romania turk suosii rautatiejärjestelmän merkkejä

Sen jälkeen kun kotimaan bussit vietiin äskettäin Romaniaan, turkkilaiset yritykset ovat nyt alkaneet viedä rautatiejärjestelmän ajoneuvoja Romaniaan. Durmazlar ve Bozankaya Saaneet suuria rautatiejärjestelmien tilauksia Romaniasta. Toimitamme yli 130-raitiovaunuja Bukarestiin, Laşiin ja Timişoaraan. Tämä määrä on kaksinkertainen määrä ajoneuvoja, jotka Romanian kaupungit ovat aiemmin tilanneet eurooppalaisille yrityksille.

DurmazlarVoitti Romanian suurimman tarjouksen. Turkkilainen yritys voitti kilpailun konsortion CRRC (Kiina) ja Astra Vagoane Călători (Romania) kanssa. Seurauksena Durmazlar 100 toimittaa matalan lattian raitiovaunut Bukarestin pääkaupunkiin. Kaupan arvo on yli 180 miljoonaa euroa.

Toinen turkkilainen raitiovaunuvalmistaja Bozankaya tuottaa uusia 16 matalalattiaraitioita Iaşin kaupunkiin. Tässä tarjouksessa BozankayaPoissuljettu Pesa, Puolan tunnettu rautatieajoneuvojen valmistaja. Tarjouksen hinta on noin 30 miljoonaa euroa. tämä Bozankayaoli toinen tarjous Romaniassa.

Bozankaya hän oli aiemmin tilannut 16-raitiovaunun toisesta Romanian kaupungista, Timişoaralta, ja jättänyt puolalaisen Pesan taakse. Huutokauppa sisältää myös ylimääräisen 24-vaihtoehdon. Eritelmän mukaan raitiovaunut voivat ajaa ei-sähköisillä teillä yli 60 kilometrin etäisyydellä. Bozankaya 33 miljoonan euron vaihtoa Turkin kanssa tämä hanke antaa panoksensa. Jos sopimuksessa käytetään lisävaihtoehtoa 24, kokonaisvienti ylittää 80 miljoonaa euroa.

Kun teemme kaupallisen ja turistisen matkan Romaniaan, otamme Turkin bussi- ja rautatiejärjestelmän ajoneuvoja. Toukokuu Turkin kunnat.

Bozankaya ve Durmazlar Haluan onnitella yritystämme ja toivottaa heitä jatkamaan menestyvää vientiään.

Tohtori Ota yhteyttä Ilhamiin suoraan

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar