Eskisehirin kauneudet valloittivat rautatielapset

rautatielapsia kasvatetaan Eskisehirin kauneutta vastaan
rautatielapsia kasvatetaan Eskisehirin kauneutta vastaan

Railroad-lasten perhe kokoontui vierailun aikana Eskişehiriin, jonka järjesti manager manager Serkan Başavul 16-marraskuussa 2019.

Adanasta, Ankarasta, Izmiristä, Istanbulista ja Nazillista tulevan 150: n ympärillä rautatielapset kiehtoovat onnellisen maailmankaupungin Eskisehirin kauneutta ja jättivät kaupungin onnelliseksi ja kauniiksi muistoiksi.

Kasvavan joka päivä, rautatielapsryhmän kanssa, on todettu, että hyvien ystävyyssuhteiden perustaminen kauniille suurelle kokous- ja tutustumisretkelle, josta on uneltu päiviä, on miellyttävä. Matkan järjestämisestä vastaava akatemikko, valmentaja ja maalari Gülşen Doğan kertoi, että vaikka 4 tuli Eskişehiriin, hän nautti aina vierailusta Eskişehirissä, uusien kauneuksien löytämisestä ja yhdessä Demiryolcu-lasten kanssa.

joka on ylpeys Eskişehir ja Turkin TÜLOMSAŞ ensimmäinen alkuperäiskansojen lasten vieraili myös rautatien veturi ja vedetään ensimmäinen kotimainen auto Karakurt vallankumous runsaasti matkamuistovalokuva ylpeä siitä.

Balıkesirin läheisyydessä rautatien lapset selvisivät onnettomuudesta, vaikka he kokivat pelottavia hetkiä, ja vähensivät junaonnettomuuden iskua onnellaan viettää miellyttäviä hetkiä Eskişehirissä. TCDD: n virkamiehiä pyydettiin näkemään tällainen kielteisyys ja ryhtymään kiireellisiin toimenpiteisiin.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar