Tiukka lumelääkkeen seuranta rautateillä, lentokentillä ja moottoriteillä

rautateiden lentokentät ja tiet
rautateiden lentokentät ja tiet

Tiukat lumetorjuntatoimet rautateillä, lentokentillä ja moottoriteillä; Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan, moottoriteiden pääosasto (KGM) avasi Lumetorjuntakeskuksessa 68 tuhatta 254 kilometriä tieverkkokameraa ja tietojärjestelmiä 7 päivä 24 tuntia välitöntä seurantaa.

Ministeri Turhan kertoi ponnisteluista lumen torjumiseksi.

Talvikaudella kansalaiset tekevät turvallisen ja mukavan matkan ympäri maata, lunta ja jäätä torjutaan Turhanista, teiden tärkeydestä, fyysisestä tilasta liikenteen määrän mukaan vuosittain, "Talviohjelmakartta" laadittiin ja jaettiin poromiehen ja turvallisuusyksiköiden kanssa, hän sanoi.

Turhan, 9 bin 735 työkone 5 bin 750'nin ajoneuvojen seurantajärjestelmä, 250'nin totesi myös, että kamera, takip Ajoneuvojen seurantajärjestelmä, jos tapahtuu vika lumensyötöiden koneiden puitteissa, puuttuu välittömästi, vahvistusryhmä lähetetään. 68 tuhatta 254 kilometriä tieverkkoa, kameraa ja tietojärjestelmiä tarkkaillaan 7-päivän 24-tunnilla heti moottoriteiden pääosaston avatussa lumisammutuskeskuksessa. 432 tuhatta 12-henkilöstöä 146: n päämajasta palvelee tänä vuonna osana lumen torjuntaa. ”

Turhan korosti, että jos kuljettajat eivät toimi vuodenaikojen mukaan, tiet suljetaan, varoittaen, että liikennesääntöjä on noudatettava, jotta vastaavia ongelmia ei koettaisi.

"Hei 159 linja 7 / 24 tarjoaa ilmaisen palvelun"

Ministeri Turhan, moottoritiet "Alo 159" -linjan 7 päivä 24 tunnin palvelu ilmaistaan.

Ajoneuvojen luistamisen estämiseksi Turhan siirtää noin 419 tuhatta 757 tonnia suolaa, 371 tuhat 148 kuutiometriä suolaainetta (hiekan ja soran seos), 4 tuhat 12 tonnia kemiallista liuotinta ja 100 tonnia ureaa. .

Turhanin liikennevirta on voimakasta Bolu-vuortunnelin ja 15 July Martyrsin ja Fatih Sultan Mehmetin siltojen kanssa kiinteiden kameroiden ansiosta, he sanoivat katselevansa suoraa keskustaan.

Amalı Sinun ei pitäisi vaatia pääsyä suljettuun tielle ”

Turhan korosti talvirenkaiden asentamisen tärkeyttä ajoneuvoihin. Turhan painotti tarvetta olla herkkä turvavyölle.

Turhan huomautti, että tien ja reitin sään tulisi olla tiedossa ennen talvella matkustamista, ja sanoi:

”Ajoneuvo on varustettava ketjuilla, vetoköysillä ja kiilailla. Negatiivisissa tilanteissa polttoaine tulisi pitää täynnä ajoneuvoja, talviolosuhteisiin soveltuvien vararuokien ja vaatteiden olisi oltava saatavilla. Varovaisuutta on noudatettava äkillisten maanvyörymien ja romahduksien varalta voimakkaiden sateiden alueilla. Kesim Ei pitäisi olla pakollista päästä tielle tietyissä osissa, jotka ovat suljettuina epäsuotuisien sääolosuhteiden vuoksi, loukkuun jääneiden ajoneuvojen omistajien ei tulisi poistua kaistalta ja auttaa virkamiehiä. "

Ministeri Turhan, lumetorjunnan ajoneuvot, koska tie sulkeutuu tai liukuu tieltä ajoneuvoihin pääsemiseksi, etenkin kuljettajien tulee poistua vasemmalta kaistalta, sanoen, että "kun taisteluajoneuvoja ei tule lähestyä liian paljon ja ohitusta ei pidä unohtaa, tien päälle tiputettu suola tai aggregaatti voi vahingoittaa ajoneuvoa." käytti ilmausta.

Turhan huomautti, että ajoneuvojen nopeutta tulisi säätää kuormituksen, näkyvyyden, tien ja sään mukaan, lisäämällä kuljettajien ajoneuvojen seurantatietä, noudattamalla liikennemerkkejä ja osoittimia, estämättä kaistaa rikkomasta ja jäätämistä, ja vaatii olemaan varovaisempi ja varovaisempi. Sää, tie, ajoneuvo ja psykologiset olosuhteet huomioon ottaen Turhan ehdotti, ettei tien jättäminen väsyneeksi ja unettomaksi, korostaen häiritsevien käyttäytymisten välttämistä, kuten tapaamista matkapuhelimen kanssa pyörässä ja tupakointia, sekä seurata virkamiesten varoituksia.

”Lentokentät ovat myös valmiita talveksi”

Turhan painotti, että lentokenttien valmistelut jatkuvat täydellä vauhdilla, ja sanoi, että X 304 -tarkoitukseen tarkoitettuja ajoneuvoja käytetään lentokenttien lumisammutuspalveluiden piirissä. Palvelemme myös noin 700-henkilöstöä, joka on koulutettu ja kokenut lumitorjuntapalveluissa. Lentoasemilla on tuhat 730 tonnia jäänpoistoaineita käytettäväksi lumisammutuspalveluissa.

Ministeri Turhan, Istanbulin lentokenttä, täällä palvelevat vedettävät 26-tyyppiset lumi-taistelut, 15-kompakti tyyppiset lumi-taistelut, 8-lumisumut (pyörivät), 28-lumiaurat ja "jäänpoisto" nestemäinen levitysauto, hän sanoi. Lisäksi on tilattu 18-lentokoneita ja sillan alla olevaa "FOD" -autoa sekä lumien poistoajoneuvoa ja 3-kiitotien jarrulaitetta, joka ilmaisee Turhanin lentoaseman pitäjän IGA 900 ton "jäänpoiston" nestemäistä materiaalia.

Turhan kertoi, että lumen vastainen taistelu Atatürkin lentokentällä toteutettiin erikoisautoilla 19 ja noin 100 State Airports Authorityn (DHMİ) henkilöstöllä ja että X-jäänpoisto nestemäinen materiaali pidettiin valmiina 205 tonneissa.

"YHT-sarjat, dieselveturit ja junasarjat ovat saatavilla"

Turhan ilmoitti myös, että koko henkilöstö on valppaana 24-tunnin perusteella pitämään rautatiet auki talvella, ja sanoi: karhu-luntaura ja joukkue pidetään valmiina Konyassa nopeaa rautatieyhteyttä varten, jossa raskaat talviolosuhteet vallitsevat. Suurnopeusjunien nopeutta vähennetään tarvittaessa. ”

Turhanin nopea junayhteys mahdollisten negatiivisuuksien varalta. YHT-sarjoja, dieselvetureita ja junasarjoja on saatavana, hän sanoi.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar