Marmaray, raudan silkkitien avainkohta

marmaray rauta silkki tie avain kohta
marmaray rauta silkki tie avain kohta

Iron Silk Road Lock Point Marmaray aloittamassa Kiinan kaupungin Xi'an käyttäen Marmaray Euroopassa viime Kiinan rautateiden Express rahti juna, joka seurasi BTK linja Kazakstanin ja Azerbaijan've tuli Turkin kautta Kars Georgian kautta sitten marmaray-putkien pääsy Euroopan kautta on saavutettu. 'One Generation One Way' -hankkeen puitteissa Kiinasta ensimmäinen 850 metriä pitkä tavarajuna lähti Chang Ankaran rautatieasemalla pidetyllä seremonialla, joka kulki Marmarayn kautta, joka on Rautamilkin tietä avainkoko, ja saavutti Kapıkule-rajaportin.

Rautatien kapasiteetin vuoksi kaksi osaa kulkevan junan ensimmäinen osa pidettiin Kapıkulussa. Kaksiosainen juna, joka saavutti Kapıkule-rajanylityspaikan keskipäivänä, seulottiin ensin röntgenkuvauksella ja yhdistettiin sitten kahteen 21-vaunuun. Myöhemmin juna lähti Kapıkule-rajanylityspaikasta Bulgarian veturilla Tšekin pääkaupunkiin Prahaan. Juna ylittää Prahan, Serbian, Unkarin ja Slovakian rautaisen silkkitien kautta Prahaan.

Baku-Tbilisi-Kars-rautatietä käyttävällä rautaisella silkkiteellä Kiinasta Eurooppaan oli Marmaray-putken ylitys, joka tarjoaa vedenalaisen kulun Aasiasta Eurooppaan. tavaraliikenteen aikaa Kiinan ja Turkin 2 mantereen 10 maa, 2 meren yli 11 tuhatta 483 kilometrin reitti 12 päivää, "vuosisadan projekti" Marmaray että se edes integroitu välinen aika Kaukoidän ja Länsi-Euroopassa laskettiin 18 päivää.

Rahdin kuljettaminen keskikäytävän kautta Baku-Tbilisi-Kars -linjan ja Marmarayn avulla säästää aikaa ja energiaa muihin käytäviin verrattuna. Tämä on hyvin historiallinen askel sekä alueellisen että globaalin kaupan kannalta. Siksi tämä tuhansia kilometrejä kulkenut juna on uuden aikakauden symboli rautatieliikenteessä.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar