Plajyolu-raitiovaunulinja otettiin käyttöön

raitiovaunulinja rannalle
raitiovaunulinja rannalle

Plajyolu raitiovaunulinja otettu käyttöön; Viime viikolla koeajo Kocaeli Mayor Assoc. Tohtori Tahir Büyükakın Education Campus Beach Road -raitiovaunulinja on otettu käyttöön tänään.

Harjoittelukampus Akyolin linjalle suuntautuvan rantatien välissä valmistunut Beach Road -asema avattiin. Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta laajensi Akçaray-raitiovaunulinjaa linja-autoaseman ja Sekaparkin koulutuskampuksen välillä Beach Roadiin. Valmistuneen 2,2-kilometrilinjan Beach Road -asema avattiin tänään (maanantaina). Nyt kansalaiset, jotka käyttävät raitiovaunua linja-autoasemalta Palajyolu'naan, pääsevät. Radan jatkaminen jatkuu Kuruçeşmeen. Tämän linjan tarjouskilpailu on tarkoitus aloittaa 2020-vuonna ja linjan rakentaminen alkaa.

Linja jatkuu Kuruçeşmeen asti. Tämän linjan tarjouskilpailu on tarkoitus aloittaa vuonna 2020 vuonna ja linjan rakentaminen alkaa.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar