Poliisin puuttuminen köysirata-kapinallisten telttaan Sapancassa

poliisin interventio köysiratavastuksen hautausmaalla
poliisin interventio köysiratavastuksen hautausmaalla

Poliisin puuttuminen köysirata-kapinallisten telttaan Sapancassa; Sakaryan Sapancan kaupunginosassa alueen ihmiset vastustivat köysiradan perustamista jatkaessaan toimintaansa poliisi- ja kunnallisviranomaiset nostivat aktivistien käyttämän teltan aamulla. Poliisin toteuttaessa laajoja turvatoimenpiteitä, teltta muutti toiselle alueelle. Mus Etkö häpeä, ja olet tulossa tällä kertaa ”, mielenosoittajat reagoivat istuen siihen hetkeksi.

Sapancan kunta on tehnyt sopimuksen köysiradan perustamisesta urakoitsijayrityksen ja Kırkpınarin ja Mahmudiye Hillin välille. Ne, jotka vastustivat köysirataa, joka oli tarkoitus rakentaa puistoon ja maanjäristyksen kokoontumisalueelle leikkaamalla alueella kolmetuhatta puuta, aloittivat toiminnan. Ihmiset, jotka asettavat telttoja alueelle, jolla rakennuspaikka, köysirata tehdään toiselle alueelle. Aiemmin tänä aamuna poliisi ja kunnalliset virkamiehet saapuivat alueelle. Poliisin toteuttaessa laajoja turvatoimenpiteitä, teltta muutti toiselle alueelle.

Mielenosoittajat reagoivat teltan ja sen esineiden siirtämiseen toiselle alueelle. Ryhmä toimi istumalla jonkin aikaa tuolilla, jonka he asettivat. Teltan poiston aikana ryhmä jatkaa toimintaansa alueella.

Sapancan kunnan viime vuonna tarjouskilpailu ”köysiratahanke” alkaa Kırkpınarin naapurustosta ja päättyy Mahmudiye İncebelin sijaintiin 1500-metrien jälkeen. Bursa Teleferik A.Ş: n rakentama hanke, jonka 25 -vuotinen rakennus, käyttö-siirtomalli maksaa noin 80 miljoonaa puntaa.

Kırkpınarin köysiratahankkeeseen valittu alue on hätätapaamisten kokousalue, samoin kuin paikallisten ihmisten käyttämä lastenpuisto ja virkistysalue. Se on myös maa, joka on lahjoitettu valtiolle aiemmin, edellyttäen että alueen ihmiset eivät käytä sitä muihin tarkoituksiin.

Köysiratalinjan 17 tuhatta neliömetriä kohti leikataan noin 5 tuhat puuta 80 - 3-alueella. (T24)

Kartta Turkki Cableway

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar