Palandökenin hiihtokeskus on valmis tervetulleeksi hiihtomahdollisuuksiin

Palandokenin hiihtokeskus on valmis tervetulleeksi hiihtomahdollisuuksiin
Palandokenin hiihtokeskus on valmis tervetulleeksi hiihtomahdollisuuksiin

Erzurum Palandökenin hiihtokeskus on valmis vastaanottamaan suksien ystäviä 5-tähden hotellissa, 9-bungalow-talossa ja laajennetuilla rinteillä sekä konserteilla ja organisaatioilla, jotka avataan uudella kaudella.

Luonnollinen Ympäristön huomiointi Talvimatkailu liikkumisen kannalta Turkin suurta ski alueilla ensimmäisen asteen ja ottaa 3185 mA huippu Palandöken Vuoria, joka sijaitsee etelään maakunnan Erzurum ja ulottuu itä-länsi-suunnassa. Palandökenin vuorten pinta-ala on noin 70 km pitkä ja 30 km leveä. Vuoristojen korkeus alkaa 2000 m - 3176 m. 3176 m: n, Big Ejder Tepen, joka muodostaa Palandökenin vuorten korkeimman kohdan, ja 3095 m: n kanssa Küçük Ejder Tepe nousee Erzurumin keskustan eteläpuolelle ja Hınısboğazı-hiihtoalueen etelärajalle.

Palandökenin vuoret, jotka tarjoavat keskialueen vuorijonoalueet, ovat yleensä karuja paitsi suojattuja laaksoja ja metsitysalueita. Steppe ja pensaat peittävät yleensä. Suuren eroosion seurauksena syntyi topografinen rakenne, jossa jyrkät rinteet sekoittuvat yhtäkkiä ilmaantuvien asuntojen kanssa. Kun se nousee vielä korkeammaksi, topografia muuttuu suurien kulhojensa ja kartionmuotoisten piikkien kanssa.

Erzurumia ympäröivät vuoristot ja ilmasto on kylmä. Yksi tekijöistä, jotka mahdollistavat Erzurumin pitkäaikaisen talvimatkailun, on epäilemättä sen ilmasto-ominaispiirteet. Erzurumissa on ilmasto, joka tarjoaa korkean korkeuden vuoksi bioklimaattisen mukavuuden ja jolla on suorituskykyä parantava vaikutus. Palandökenin talvimatkailukeskuksen kausi on N 150 päivä / vuosi ”ja kattaa joulukuun, tammikuun, helmikuun, maaliskuun ja huhtikuun. Normaaleissa talviolosuhteissa lumen paksuus hiihtoalueilla ylittää 2 m. Lumen laatu on erittäin tärkeä hiihtotoiminnan kannalta. Itse asiassa lumen peittävyyden tulisi olla kristalliluman, ei jää- tai märän lumen muodossa, jotta saataisiin aikaan turistitulon lähdepotentiaali. Lumen laatu Palandökenissä on erittäin korkea, mutta lunta on jauhemaista fysikaalisen rakenteensa vuoksi.

Lumi laatu on omaisuuden jäädyttämiseen, säätelee talvimatkailun keskus Palandöken edullisemmassa asemassa kuin muiden talvimatkailukeskusten Turkissa. Kristallilumiominaisuuden lisäksi ympäri vuoden nähtyjen aurinkoisten päivien lukumäärä on myös Erzurumin hiihto- ja talviurheiluturismin etuja. Samanaikaisesti se, että hiihtokeskukset ovat noin 20 minuutin päässä lentokentältä, on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka tekevät talvimatkailusta houkuttelevaksi Erzurumissa.

Ensimmäinen vakava ja kattava projekti Palandöken hiihtokeskuksesta talvimatkailun Turkin "Erzurum n Palandöken talviurheilu ja matkailun Master Plan" tutkimus. Tutkimuksessa todettiin, että Palandöken-vuorilla on luonnollisen rakenteensa ja ankaran ilmastonsa vuoksi kansainvälisen talviurheilukeskuksen ominaisuudet. Hankkeessa suunnitellaan, että yhteensä 32 tuhat ihmistä voi hiihtää kolmella alueella, voidaan järjestää kansainvälisiä kilpailuja ja jopa talviolympialaisia ​​ja 6 tuhansia ihmisiä voidaan työllistää suoraan.

Erzurum-Palandökenin talviurheilun ja matkailun yleissuunnitelmassa (1991) yksilöitiin maakunnan kolme tärkeää hiihtokeskuksen aluetta. Kaikki nämä ovat Palandöken-vuorten pohjoisilla juurella. Nämä kentät ovat; Hınıs-Palandökenin salmen sijainti, Gezin tasangon ja Konaklı-alue. 25 näille yleissuunnitelman kattamille alueille. Kun mukaan otetaan Kandilli-alue, joka on kehitetty yliopistojen välisten talvipelien puitteissa, voimme muokata Erzurumin talvimatkailukeskuksia 4-pääosastoon. Hınıs - Palandökenin salmi Sijainti: Se sijaitsee Erzurumin salmassa (tunnetaan myös nimellä Hınısin salmi ja Tekmanin salmi), joka sijaitsee vain Erzurumin eteläpuolella ja 5 km. Tämä alue, joka tunnetaan yleisesti nimellä Palandöken Ski Resort, sisältää Ejderin kukkulan ja sen ympäristön Palandökenin vuorilla. Palandökenin hiihtokeskuksesta on tullut yksi tärkeimmistä talvimatkailualueista maassamme sen hiihtokeskuksilla, pitkillä ja leveillä rinteillä, majoitustiloilla ja mekaanisilla kantolaitteilla, joissa alppikurssi on helppo soveltaa.

Talviurheiluaktiviteetit sijaitsevat Palandökenin hiihtokeskuksen 2200-3176-metrin korkeusvyöllä, ja niitä harjoitetaan Namlıkarin, Hınısin salmen, Konaklı-, Ülkeroğlu- ja Yağmurcuk-alueilla pohjoisesta etelään. Palandöken on yksi lähimmistä hiihtokeskuksista maailmassa 5-kilometrimatkansa päässä Erzurumin keskustaan. Hiihtokeskus on normaalisti 25 - 30 minuutin päässä Erzurumin lentokentältä.

Palandökenin hiihtokeskuksen hiihtoladut ovat maailman pisin ja jyrkkä hiihtorata. Palandökenin hiihtokeskuksessa on yhteensä 27-vaellusasteita, jotka ovat vaikeusasteisia, mukaan lukien Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS) hyväksymät laskettelurinteet, joissa ammattimaiset hiihtäjät voivat hiihtää. Pisin rinne on 12 km ja laskettelurinteiden kokonaispituus on 28 km. Alku- ja päätekorkeuksien ero on 1100 metriä. Ejder- ja Kapıkaya-kiitotiet on julistettu olympiarekisteröityjä urheilutapahtumia ja isoja slalomikilpailuja varten. Näillä rinteillä pidetään pujottelukilpailuja ja ison slalom-kisoja, joten ne ovat hiihtokeskusten suosituimpia rinteitä.

Siellä on 5 tuolihissit (4500 henkilö / tunti kapasiteetti), 1 tuolihissi (300 henkilö / tunti kapasiteetti), 2 vauvahissi (kokonais 1800 henkilöä kapasiteetti), 1 gondolihissi (1500 henkilö / tunti kapasiteetti). Palandöken järjestää myös hiihto- ja lumilautakilpailuja sekä lumifestivaaleja eri kategorioissa. Lisäksi vuorella on neljä turistikohtetta, yksi 5 tähti ja 3 4 tähti, samoin kuin hiihtokeskukset, päivittäiset palvelut ja ravintolat. Hiihtokeskuksessa käytettävissä oleva sänkykapasiteetti on noin 2000.

Turkin ensiarvoisen tärkeää ja on yksi tärkeimmistä talvimatkailun keskuksia Palandöken vuoret seurauksena tekemät tutkimukset julkisen ja yksityisen sektorin, hiihto ja liikkeet talvimatkailun kansainvälisenä asemalla on tunnettu siitä, että suuntaan. Toisaalta on nähtävissä, että kotimaisia ​​turisteja on huomattavasti enemmän kuin ulkomaisia ​​turisteja. Suurin osa Palandökeniin vierailevista ulkomaisista turisteista on Ukrainasta, Venäjältä, Iranista, Azerbaidžanista, Georgiasta ja Lähi-idästä. 25 on todella modernin laskettelurinteen rakentaminen Palandökeniin. Maailman yliopistojen väliset talvipelit alkoivat.

Konakli: lounaaseen Erzurumista ja 18 km keskustaan. Konaklı-kylän (2200 m) ja Kırkulak-vuoren (3084 m) välissä sijaitseva hiihtokeskus soveltuu enimmäkseen alppihiihtoon ja ilmaisiin hiihtokilpailuihin. Tällä hetkellä 25. Maailman yliopistojen välisten talvipelien piirissä on 460-kappaleita, jotka kattavat kokonaispinta-alan 11 hehtaaria Alppien kurinalais- ja pujotuskilpailuihin. Vaikka maa koostuu eri hiihtoalueista, Konaklılle on tärkeä piirre, että se tarjoaa mahdollisuuden luoda yhteyksiä näiden alueiden välille.
Gez Plateau: Gez Plateau -talviurheilukeskus on alueella 2200-2770 m ja 7 km Erzurumista itään. 54-hehtaarilla on kolme leveää harjaa, jotka ulottuvat huipusta koilliseen. Liukupinta-ala on välillä 2150 m ja 2750 m. Se sopii lasketteluun ja ilmaiseen hiihtoon. Gez-tasangolla ei kuitenkaan ole tehty tutkimuksia talviurheilun suhteen.

Kandilli: Kandillin hiihtokeskus, 25. Kehitetty palvelemaan ampumahiihto- ja hiihtojuoksukilpailuja maailman yliopistojen välisten talvipeleissä. Kandilli-hiihtokeskus on rakennettu 160 ha-maastoon ja rinteet sijaitsevat korkeudessa 1713-1767 m. 36 km kaupungin keskustasta. Pois. Kandillilla on hiihtokeskus, rinteet eri vaikeustasoilla, hiihtokeskus ja ampumahiihto rinteet.

Kartta Turkki Cableway

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar