Melet-sillan valmistuminen Ordussa

valmistui melet-silta armeijassa
valmistui melet-silta armeijassa

Ordu-Melet-sillan valmistuminen; Ordu-metropolialueen kunnan aloitteesta valmistuivat Ordan Altınordu-alueella Melet-joelle rakennetun uuden sillan työt, jotka ovat Itä-Mustanmeren alueen liikenteen selkäranka.

Laskemalla päiviä avaamisen palvelun vaihtoehtoisten sillan Corumin Samsun Merzifon Ankara yhteyden Turkin tärkein liikenneverkon reittien tarjota pääsy kotimaan Turkki Kaukasian maat, Turkin tasavallan, Keski-Aasiassa, Venäjällä, tasavallan lukuisten alueellisten ja paikallisten palvelujen antaa.

”VAIHTOEHTOINEN uusi silta avataan liikenteeseen”

Uusi vaihtoehtoinen silta vähentää merkittävästi Ordu Metropolitan pormestari Dr: n ympäröivien maakuntien ja piirien liikennekuormaa. Mehmet Hilmi Güler kertoi, ıyla Työt saatiin päätökseen asfaltoimalla uusi vaihtoehtoinen silta. 1166. 1366. ja 1356. asianmukaisten sääolosuhteiden asfaltoimien kadujen sivutien yhteydet ja työ muissa paikoissa vaihtoehtoisen uuden sillan edetessä avataan liikenteelle. Sivu- ja päätieyhteydet sekä risteykset valmistuvat lyhyessä ajassa. 236 metriä pitkä, 13 metriä leveä sillan rakennus valmistui paitsi provinssillemme, myös ympäröiville maakunnille ja piirille vähentämään liikennekuormitusta suuressa määrin.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar