Nemrutin vuoristoköysihanke on parlamentin esityslistalla

nemrut vuoren köysiratahanke parlamentissa gundeminde
nemrut vuoren köysiratahanke parlamentissa gundeminde

Nemrutin vuoristoköysihanke on parlamentin esityslistalla; Republikaanien kansanpuolueen Adiyaman-varajäsen Abdurrahman Tutdere, kulttuuri- ja matkailuministeriön suunnitelma ja budjettivaliokunta aikovat tehdä Nemrut'a Ropeway -hankkeeseen sekä arkeologia- ja panoraamamuseoon ja luvattuun maakunnan kirjastoon.

Puhuessaan kulttuuri ja matkailu ministeriön suunnittelu ja budjetti komissio sijainen Tutder hän sanoi, "on hyvin tärkeää Turkin kulttuuriperinnön maakunnassa. Naapuruston kokema pakkolunastusongelma on ilmeinen, koska Örenlin naapuruus pysyy suojelualueella. Adıyaman on ulkoilmamuseo. Adiyaman, Perrin, varsinkin Nimrod, yksi Turkin tärkeimmistä kulttuurin keskuksista kanssa Cendere ja muita historiallisia esineitä. Kaupunkimme ei kuitenkaan ole siellä, missä se ansaitsee matkailuinvestointien kannalta. Varsinkin muinaisen Perre Orenlin kaupungin arkeologisessa kohteessa vuosien ajan ei ollut mahdollista rakennuksen pakkolunastusta, eikä Perren muinaisen kaupungin historiallisia muistomerkkejä voitu löytää täältä. Koska talot, joissa he asuvat, ovat suoja-alueella, niitä ei voida edes kunnostaa. Adiyamanin ihmiset odottavat ministeriöltäsi tarvittavia määrärahoja. Annoit lausunnon Nemrutin vuorella ja sanoit, että se oli rautatiejärjestelmähanke. Varsinkin vanhuksilla turisteilla, jotka saapuvat Nemrutin juomaan, on vaikeuksia. Toivomme, että allokoimme 2020-budjetissa korvauksen tästä rautatiejärjestelmästä ja avaamme Nemrutin useammalle osalle. Adiyamanin maakunnan julkinen kirjasto, jonka luvataan rakentavansa, odottaa tällä hetkellä rakentamista tyhjäkäynnissä 2-vuoden jälkeen. Kansalaisten käyttöön avoinna oleva kirjasto ei ole tänään käytettävissä. Koko kirjasto on juuttunut vuokrattuun rakennukseen. Tämä aiheuttaa julkisia menetyksiä. Adıyamanin arkeologia- ja panoraamamuseo, joka on tarkoitus rakentaa vanhan museon tilalle, on huutokaupattu useita kertoja, mutta museota ei voitu huutokauppaa varauksen puutteen vuoksi. Tällä hetkellä varastoissa odottaa noin 31 tuhatta Adıyamanin historiallista muistomerkkiä. Tämä on todellinen häpeä sekä maallemme että Adıyamanille. Toivottavasti vuonna 2020 ministeriön Adiyaman Turkin mahdollisimman pian museon voit käynnistää pelastus tämän häpeän ", hän sanoi.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar