Ministeri Varank lentää ensimmäisellä kotimaisella kuumailmapalloilla

näkymä ensimmäiseen kotimaiseen kuumailmapalloon, jossa on varank uctu
näkymä ensimmäiseen kotimaiseen kuumailmapalloon, jossa on varank uctu

Ministeri Varank lentää ensimmäisellä kotimaisella kuumailmapalloilla; Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank, Nevsehir, tuotti ensimmäisen kotimaisen kuumailmapallolennon, joka lensi Kappadokian taivaan yli. Ministeri Varank tarkasteli Pasha Balloonsin tuottamaa paikallista kuumailmapalloa. Goreme Nevsehirin lähtöalueella sijaitsevien lentovalmistelujen mukana olleen Varank-virkamiehet saivat tiedon ilmapalloista.

Lennon valmistelujen päätyttyä ilmapallo, Varank mukaan lukien, nousi taivaalle ohjaaja Hakan Zenginin johdolla. Varank ohjasi myös ilmapalloa tarkkailemalla Keijuhormit.

Nevşehirin kuvernööri İlhami Aktaş, AK-puolueen varapuheenjohtaja Nevşehir Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli-yliopiston rehtori. Tohtori Mazhar Bound ja hänen vaimonsa Esra Varank ja tytär Reyyan Varank Ministeri Varank seurasivat lentoa.

Miljoonat eurot pysyvät maassamme

Varank, sanoi lennon jälkeen, Cappadocia on miljoonien kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden kohtauspaikka, hän sanoi.

Selittämällä, että Cappadocia on toinen osoite, jota ihmiset kysyvät Istanbulin kanssa ulkomailla, Varank sanoi:

Yksi ominaisuuksista, jotka tekevät tästä valtavasta maantieteestä niin houkuttelevan, on tietysti ilmapallojen turismi. Tämän vierailun aikana olin erittäin iloinen voidessani osallistua varmennetun ilmapallojamme testilentoon ja jopa käyttää palloa jonkin aikaa. Kun tarkastellaan vain tuotantovaihetta, maihimme jää miljoonia euroja. Kun otetaan huomioon ilmapallojen ylläpito-, korjaus- ja muut kulut, puhutaan paljon suuremmasta taloudesta, jolla on korkea vientipotentiaali. Tämän talouden osuus tuottajien työllisyyteen ja kykyjen kehittämiseen on erittäin tärkeä.

Vuotuinen 3 miljoonan euron kustannukset

Kotimaisen kuumailmapallo 11 oli Pasha Balloonsin suunnittelema ja tuottama siviili-ilmailun pääosaston tuella lokakuussa.

Maailman tärkein kuumailmapallo Kappadokiassa, Turkki sekä keskeinen sijainti, joka lentää eri alueilla ympäri vuoden 230 ilmapallo kangas kupoli uusiminen ja ylläpitokustannukset ovat noin 3 miljoonaa euroa. Koska kyky tuottaa kuumailmapalloja, tavoitteena on ensisijaisesti vähentää ylläpito- ja korjauskustannuksia ja tuottaa tulevaisuudessa 60-ilmapalloja vuodessa.

Jokainen ilmapallo, jonka arvo on 80 tuhatta euroa, tyydyttää kotimaisen tarpeen, ja sen on myös tarkoitus viedä. Hänen mukaansa koelennot ovat onnistuneesti suorittaneet kotimaisen kuumailmapallolennon Qatar, Oman ja Iran, samoin kuin jotkut Afrikan maat.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar