Muutos moottoritie- ja siltahinnoissa

moottoritien ja siltojen hintojen muutos
moottoritien ja siltojen hintojen muutos

Muutos moottoritie- ja siltahinnoissa; Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön laatiman ”dynaamisen hinnoittelumallin” avulla moottoriteiden ja siltojen kuljettamiseen kansalaiset käyttävät maksullisia teitä halvemmin joissakin päivissä ja tunneissa. Kysynnän voimakkuuden mukaan palkkoja nostamalla tai laskemalla tehdään joustavia, kun taas kysyntä on vähemmän, mutta kansalaiset voivat käyttää siltoja ja moottoriteitä halvemmalla.

aamunTan Bariş Şimşekin raportin mukaan; Presidentin 2020-vuosiohjelma esitteli uuden tiemaksu- ja siltamaksuja koskevan asetuksen. Dynaamisessa hinnoittelumallissa, jota käytetään myös Euroopassa, käyttäjien kysyntää seurataan erityisillä ohjelmistoilla 7-päivän 24-tuntien ajan. Hinnoittelustrategia voi myös vaihdella intensiteetin tai kysynnän niukkuuden mukaan näiden ohjelmistojen kautta. Samalla menetelmällä, jota lentoyhtiöt käyttävät, sitä on tarkoitus käyttää halvemmalla vähemmän kiireisillä ajanjaksoilla aiheuttamatta vahinkoa lentotoiminnan harjoittajalle.

HUOLTO, KORJAUS YKSITYISEKSI

Mukana olivat päätökset moottoriteillä tehtävistä töistä. Vastaavasti tieverkon huolto- ja korjauspalvelut saadaan päätökseen pääasiassa yksityisen sektorin suorituksella suoriteperusteisten sopimusten avulla, jotka ovat tarpeen laillisten ja institutionaalisten järjestelyjen toteuttamiseksi.

Ainoastaan ​​tieliikenneturvallisuudesta vastuussa olevan rakenteen perustamiseksi laaditaan käsitteellinen kehys, ohjelma ja institutionaalisen rakenteen suunnittelu, jotta voidaan varmistaa, että liikenneturvallisuutta hallitaan turvallisen järjestelmän lähestymistavan pohjalta. Ensisijaisuuden ja toteutettavuuden menettäneet hankkeet lopetetaan.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar