Istanbulin metro-työntekijä tuo vammaisen matkustajan yhdessä isänsä kanssa

metro istanbul-työntekijä toi vammaiset matkustajat isänsä mukana
metro istanbul-työntekijä toi vammaiset matkustajat isänsä mukana

Ünalan-metroaseman turvatoimista epäillään vammaisten matkustajien liikkumista, otettiin yhteyttä hänen isänsä toimitettiin perheelleen. Isä tapasi poikansa päivän aikana, kun hän oli töissä vaimonsa ollessa häiriintynyt, koska hänen vaimonsa ei ollut täysin tietoinen pojastaan. Hän jätti talon ilmoittamatta, kertoi, ettei hän pystynyt tulemaan kotiin yksin.

15 Ynalan-asemalla Kadıköy-Tavşantepen metrolinjalla 2019 lokakuu 19 Tiistai, 40: Matkustaja nimeltä Fatih Akbulut, joka kulki kortinlukijan läpi 4: ssä, havaitsi asemayksikön päällikkö ja turvahenkilökunta kääntyvällä alueella. .

Isänsä numero oli merkinnässään…

Matkustajaan yhteyttä ottaneet metro Istanbulin työntekijät kertoivat, että he eivät tiedä vakavasti vammaiseksi todetun Fatih Akbulutin henkilöllisyyttä, eivät antaneet matkaa harkitseessaan kadonneisuutta.

Näyttäessään merkin matkustajan kaulassa, hänen isänsä Abdullah Akbulutin yhteystiedot nähneet virkamiehet ilmoittivat Akbulutin sijainnin soittamalla isälleen. Isä sanoi, että hän oli saapunut Ümraniyeen ja että hän tulee tapahtumapaikalle heti, ja isä halusi poikansa olevan Istanbulin metrohenkilökunnan valvonnassa.

Ez Hän ei voinut mennä kotiin yksin "

Isä Abdullah Akbulut Fatih Akbulut lepohuone, kunnes virkamiehet sanoivat, että vatsa ei ole nälkä tarjoamalla teetä juttelulle matkustajalle. 20: Asemalle saapunut 45'-isä kertoi olleensa töissä päivällä, koska hänen vaimonsa oli häirinnyt poikaansa. Hän ei pystynyt huolehtimaan täydellisesti pojastaan. Hän jätti talon ilmoittamatta. Abdullah Akbulut totesi, että hänen poikansa ei pysty tulemaan kotiin yksin, kiitti Istanbulin metrohenkilökunnan apua.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar