Mersin, rautatie ja lentokenttä Gear Up

mersinin rautatie ja lentokenttä
mersinin rautatie ja lentokenttä

Mersin, rautatie ja lentokenttä muuttuvat; Toroslarin kaupunginjohtaja Atsız Afşın Yılmaz, joka on myös Mersinin ja sen lähialueen infrastruktuuripalveluiden liiton puheenjohtaja, kertoi olevansa erittäin tyytyväinen nähdessään investoinnit, joita Mersin on odottanut vuosia virallisessa lehdessä julkaistussa 2020-vuoden presidenttiohjelmassa.

Hänen mukaansa 2020-vuoden presidentin ohjelman makrotalous- ja alapolitiikat, ja totesi, että näiden Yilmaz Yilmaz -ohjelmien, Cukurovan lentokentällä, Yenicen logistiikkakeskuksessa toteutettavien ohjelmistoimenpiteiden ja rautatieyhteyden satamayhteyden toteuttaminen toimii, hän sanoi.

Mersin, rautatie ja lentokenttä Gear Up

11. Çukurovan lentokentän, joka sisältyy myös kehityssuunnitelmaan, julkistettiin valmistuvan ja yhteys päärautatieverkkoon varmistetaan.Kunnanjohtaja Yılmaz muistutti, että ukur Çukurovan lentokenttä valmistuu käsittelemään Lähi-idän ja Afrikan yhteisrahoitusta puheenjohtajavaltion 2020-ohjelmassa. Toroslarin pormestari Atsız Afşın Yılmaz totesi vastaavasti, että 65: n fyysinen toteutustaso saavutetaan Çukurovan lentokentän meneillään olevissa infrastruktuuritöissä ja että päällirakennustilat tarjotaan julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön puitteissa. korosti, että se antaa tärkeän panoksen. Mersin, kun Istanbulissa toiseksi suurin kauppakumppani Vaikka kaupungin; aktiiviset alat; Teollisuus, logistiikka, maatalouden ruoka ja matkailu presidentti Yilmazin ansaitsemisen nopeuttamisen alalla korostivat, että lentokenttä toteutetaan vipuvaikutuksena muihin korostettuihin investointeihin.

Kaupunginjohtaja Yilmaz, myös Adana-Mersin 3. ja 4. Rautatien rakentaminen ja Çukurovan lentokentän yhteyshanke ilmoittivat rakennustöiden alkavan. Tällä tavoin Konya-Karaman-Nigde-Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep -rautatiet saattamalla päätökseen Adana-, Mersin- ja Iskenderun-satamien valmistusteollisuussektorit helpottavat ilmaista, että presidentti Yilmaz painotti ensisijaisia ​​aloja logistiikkakeskusten nykyiseen ja meneillään olevaan rakentamiseen Mersinin tason nostamiseksi. (Yenice) Logistiikkakeskus avataan yrityksille, hän sanoi.

Ilmoitettuaan tyytyväisyytensä siihen, että Mersinin odottamat investoinnit toteutetaan 2020: ssä, pormestari Yılmaz lisäsi toimivansa yhdessä kaupungin kehittämisen puolesta.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Sal 10

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar