Reitti muuttuu Mersinin metrolla

tärkeä mersin-metrohankkeeseen liittyvä kehitys
tärkeä mersin-metrohankkeeseen liittyvä kehitys

Reitti muuttuu Mersinin metrolla; Mersinin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Vahap Seçer antoi tärkeät lausunnot Metro-hankkeesta, jolla on suuri merkitys Mersinille, naisten perheen ja lasten osaston järjestämässä tapahtumassa, jonka maakunnan mukhtaarit kutsuvat. Metro muuttaa reittiä, samoin kuin presidentti Expresserin kustannuksia vähentävä projekti valmistelee projektin, Metro Line City Hospital -sairaalan, uuden linja-autoaseman ja ulottuu yliopistoon, hän sanoi.

Kuljetus kaupungin sairaalaan ja linja-autoasemalle metrolla

Mersinin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Vahap Seçer antoi tärkeät lausunnot Metro-hankkeesta, joka tuo radikaalin ratkaisun Mersinin kuljetusongelmiin tapaamisessa naispuolisten muukhtareiden kanssa.

Aikaisemmina ajanjaksoina valmisteltuihin metrohankkeisiin oli tarkoitus rakentaa metrolinja Mezitlin ja Garin välille. Kaupungin sairaala, uusi linja-autoasema ja Mersinin yliopisto eivät osallistuneet näihin hankkeisiin. Kaupunginjohtaja Vahap Seçer kertoi valmistelevansa uutta metrohanketta, joka sisältää tämän 3-pisteen, ottamalla huomioon matkustajapotentiaalin, ja sanoi: ”Metro on varma. Olemme todennäköisesti käynnistämässä ensi viikolla. Kaupungin sairaalan ja linja-autoaseman linja metrolla, messupisteen risteyksestä tulee raitiovaunu yliopistoon. Se ei ole Mezitli-Gar-linja Gazi Mustafa Kemal -bulevardin yli. Sanoimme, että mennään Välimerelle. Välimerelle on hyötyä myös metrolla. Se alkaa vanhasta linja-autoasemalta ja kulkee Sitelerin kautta kaupungin sairaalaan ja sieltä uuteen linja-autoasemalle.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar