Mobiili pysähtyy liikenteen sujuvoittamiseen Salim Dervişoğlussa

matkapuhelimet keskeyttävät liikenteen dervisoğlu-alueella
matkapuhelimet keskeyttävät liikenteen dervisoğlu-alueella

Mobiili pysähtyy liikenteen sujuvoittamiseen Salim Dervişoğlussa; Kocaelin Karamürsel-, Gölcük- ja Başiskele-alueet, joita käytetään julkisilla liikennevälineillä ja vaihtoehtona D-100-moottoritielle Izmit Salim Dervişoğlu -kadulle, rakennettiin liikkuvan liikenteen sujuvuuden lisäämiseksi. Ensimmäisen rakensi Halkevin asemalle ja toisen Kocaeli Metropolitan Municipality rakensi pysäkillä Mimar Sinan-ylikulkusillan vieressä. Lopuksi, Turgut Özal-ylityssillan viereen rakennettu kolmas taskupaikka avattiin yleisölle. Pääkaupunkiseudun kunta on tehnyt Salim Dervişoğlu -kadun liikenteen sujuvammaksi rakentamallaan matkapuhelimella.

KOLME TASKAA AVATTUA KATTAA

Kocaelin metropolialueen kunnan tiedeosasto rakensi Salim Dervişoğlu -kadulle rakennetut kolme liikkuvaa pysäkkiä, jota käytettiin vaihtoehtona D-100-moottoritielle Izmitin keskustassa. Kadulla rakennetuissa näissä taskuissa on yksi kaista ja kaksi älykästä pysäkkiä, jotka molemmat helpottavat julkisen liikenteen ottamista ja pudottamista matkustajien puolesta ja pitävät julkisen liikenteen virtaamana. Suoritetun työn myötä julkisen liikenteen ajoneuvot tekevät ja vastaanottavat matkustajia vasta rakennetuissa taskuissa häiritsemättä liikennettä.

LIIKENNEJÄRJESTYS VÄHENTETTY

Kansalaiset, jotka haluavat mennä Başiskelen, Gölcükin ja Karamürselin alueille, ohittavat Adim Menderesin, Mimar Sinanin ja Turgut Özalin sillat Salim Dervişoğlu -kadulle. Kadun julkinen liikenne pysähtyy matkustajien noutamiseksi ja laskemiseksi, mikä aiheuttaa liikenteen tiheyttä. Kocaelin pääkaupunkiseutu on rakentanut uusia liikkuvia pysäkkiä vähentääksesi tätä tiheyttä ja varmistaakseen, että julkisen liikenteen ajoneuvot voivat helposti noutaa ja pudottaa matkustajia.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar