Kaatumisia Gazirayn asemalla

lisääntyminen tapahtui gaziray-asemalla
lisääntyminen tapahtui gaziray-asemalla

Kaatumisia Gazirayn asemalla! : Gaziantepin pääkaupunkiseudun kunta, TCDD'in Gazirayn esikaupunkiprojektin tuella maa-asemalla romahti, tapahtui Başpınar-tien varrella. Şahinbeyn kunnan CHP: n jäsen Hasan Şencan, joka sai tietoja viranomaisilta tekemällä tutkimuksia alueella, kertoi: ”Tämä rakenne on rakennettu vakavien lukujen perusteella tarjoushinnana. Kuinka yksityiskohtaisesti tämän rakenteen maatutkimusraportti on? Vai tehtiinkö se ilman maatutkimusraporttia? S hän kysyi. Şencan totesi, että Başpınar-asema oli yksi ensimmäisistä alueista, jotka purettiin mahdollisessa maanjäristyksessä.

CumhuriyetUutisten mukaan; ”Gaziantepin pääkaupunkiseudun kunta, 2017 vuosi TCDD'nin 25-kilometrin pituisen Gazirayn esikaupunkiprojektin tuella aseman Baspınarin tienrakennuksessa on oppinut romahtamisesta. Gaznay-projektin, jonka odotetaan valmistuvan 2020 Sahinbeyn kunnan CHP-neuvoston jäsenen Hasan Şencanin kanssa, tutkiessaan maassa ilmenneitä vikoja, kertoi betoni kaatavan asemalle, jossa lattian halkeamia oli noin kuukauden ajan, çök-ryppyjä ja halkeamia on muodostunut pohjakerrokseen. Betoni kaadetaan lattialle tämän romahduksen estämiseksi. Suunnittelijoilta saamiemme tietojen mukaan tämä prosessi on turha. Koska todetaan, että tämä prosessi toteutettiin ilman maatutkimusraporttia. Tämä maanalaisen maan täyttämiseksi kaadettu betoniprosessi ei vahvista tätä rakennusta. Häpeä käytetylle rahalle ”. Lähellä valtaa Näytä käyttäjän Guler koko profiili Tietoja yritys 800 miljoonaa TL Şencan sanoi, että yapı Tämä rakenne on rakennettu vakavilla lukuilla tarjoushinnalla. Kuinka yksityiskohtaisesti tämän rakenteen maatutkimusraportti on? Vai tehtiinkö se ilman maatutkimusraporttia? Gaziantepin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Fatma Şahin tarvitsee valaisemaan kansalaisia ​​vastaamalla näihin kysymyksiin. ”

AKP: N NIMI VAKUUTTU

Şencan totesi, että Başpınar-asema oli yksi ensimmäisistä alueista, jotka purettiin mahdollisessa maanjäristyksessä, ja sanoi: zemin Ennen rakenteen rakentamista vaaditaan maatutkimusraportti. Tässä raportissa geoteknisten tietojen valossa; Kriittiset tekniset tiedot, kuten maan kantokyky, pohjaluokka, pohjakerroksen numero saavutetaan. Maaperän selvitysraporteissa tehdään maanparannus, jos maaperään liittyvät arvot eivät vastaa rakentajan kapasiteettiarvoa. Maan riittävä kantokyky saavutetaan. Rakennuksen rakentamisen jälkeen maahan käytetyt parannusmenetelmät eivät kuitenkaan saavuta vaadittua tasoa. Tämä rakenne, joka on erityisesti rakennettu linjalle, jolla on tällainen toiminto, on tehtävä huolellisemmin. Tämä rakenne on muuttunut maassa tapahtuvan muodonmuutoksen seurauksena ”. Gaziantepin pääkaupunkiseudun kunta ja TCDD toteuttivat Gaziray-metrolinjan, oikeusministeri Abdulhamit Gulin, pormestarin Fatma Sahinin ja AKP: n parlamentin jäsenten välille rakennetun pöytäkirjan mukaisesti koeajon mukana. Kun koeajoa lähetettiin suorana lähetyksenä sosiaalisessa mediassa, AKP Gaziantepin varajäsen Ahmet Uzerin loukkaus koeajoa seuranneita kansalaisia ​​vastaan ​​he näyttivät siltä, ​​että asia näyttää junalta. Kuva oli saanut suuren vastauksen sosiaalisessa mediassa.

Gaziray kartta

4

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

1 Trackback / Pingback

  1. Kaatumisia Gazirayn asemalla! - Kiskojärjestelmä

Yorumlar