Kymmenet vaunut kokoonpanossa Köseköyn logistiikkakeskuksessa

kymmeniä vaunuja parlamentissa logistiikkakeskuksessa kosekoyssa
kymmeniä vaunuja parlamentissa logistiikkakeskuksessa kosekoyssa

Köseköyn logistiikkakeskuksessa on kymmeniä tyhjäkäynnissä olevia vaunuja; HDP Kocaeli -edustaja Ömer Faruk Gergerlioğlu kysyi väitteistä, että Köseköyn logistiikkakeskuksessa oli kymmeniä vaunuja

Kansandemokraattisen puolueen (HDP) Kocaelin varajäsen Omer Faruk Gergerlioglu, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turan vaati, että vastaukseen kirjallisesti vastataan kymmenien Köseköyn logistiikkakeskuksen vaunujen pyynnöstä. "Köseköyn logistiikkakeskuksessa on kymmeniä tyhjäkäynnissä olevia vaunuja. 5 on jätetty rapistumaan täällä yli vuoden, vaunut olivat lähiöjunan junavaunuja, jotka aikaisemmin palvelivat Gebzin ja Haydarpaşan välillä, ja vaunut olivat palvelleet 5 vuotta sitten." Gergerlioğlu kysyi seuraavia kysymyksiä:

"Kuinka monta vuotta on odotettu tässä pisteessä?"

Onko totta, että Köseköyn logistiikkakeskuksessa on kymmeniä vaunuja? Jos nämä väitteet ovat totta, miksi Kocaeli Köseköyn logistiikkakeskuksessa on kymmeniä vaunuja? Miksi näitä vaunuja pidetään tyhjäkäynnillä? Jos on totta, että Köseköyn logistiikkakeskuksessa on kymmeniä tyhjiä vaunuja, kuinka monta vuotta näitä autoja on pidetty tuolloin?

N MITÄ TYÖT? ”

Jos on totta, että Köseköyn logistiikkakeskuksessa on kymmeniä tyhjäkäynnissä vaunuja, mitä nämä vaunut odottavat? Käytetäänkö näitä vaunuja tehdasten uudelleenrakentamisen jälkeen? Mitä ministeriösi aikoo tehdä näiden vaunujen kanssa? Onko asiasta tehty valitus, joka on välitetty ministeriöllesi? Mitä tutkimuksia vaunuista ei ole käytetty viimeisen 5 vuoden aikana? (Kocaeligazete)

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar