Kuvernööri Ayhan vieraili Sivas Ankaran suurnopeusjuna-sivustolla

kuvernööri ayhan sivas ankara suurnopeusjuna vieraili sivustolla
kuvernööri ayhan sivas ankara suurnopeusjuna vieraili sivustolla

Kuvernööri Ayhan vieraili Sivas Ankaran suurnopeusjuna-asemalla; Sivas käynnissä ja suunnitellussa tutkimuksessa, jonka tarkoituksena on tutkia kansalaisten hyödyksi tarkoitettuja julkisia palveluita parhaalla mahdollisella tavalla esitettäväksi Sivasin kuvernööri Salih Ayhanille ja asiaankuuluvien instituutioiden edustajille, vieraili alueella Yıldızeli-piirin yhteyksien puitteissa.

Yıldızeli-ohjelmat kuvernööri Salih Ayhanin, parlamentaarisen kansallisen puolustuskomission presidentin Sivasin varapuheenjohtaja Ismet Yilmazin ja Mehmet Habib Solukin sekä Sivasin pormestarin Hilmi Bilginin kanssa, osanottovierailuvierailu perheelle toivoi surunvalittelun.

Sitten kuvernööri Ayhan Yıldızeli kuvernööri Furkan Atalik vieraili toimistossaan, koska piirikuvernööri Atalık'ı aloitti uuden aseman, koska se haluaa tulla paremmaksi. Kuvernööri Ayhan, Yıldızeli'nin-inhimillinen pääoma, jolla on kehitysmahdollisuuksia, sanoi, että hän toivoo menestystä kuvernööri Atalık'alle.

Myöhemmin Batmanin alueella Hasankeyf 1991 tuli marttyyreihin törmäyksissä terroristien kanssa, jotka tulivat sandarmerikampereen yksityiselle Kadir Atesoglu Yildizelin alueelle. Hän vieraili isänlämmittimessä Ayhanissa ja toivoi tervettä ja rauhallista elämää marttyyrien perheelle jakoi Turkin lipun.

Oppilaitosvierailun aikana Atatürkin lukiossa käynyt Yildizelin piirikuvernööri Salih Ayhan vieraili luokissa ja tapasi oppilaita. Kuvernööri Ayhan, jolle ilmoitettiin koulun koulutustasosta, keskusteli kouluttajien kanssa ja kuunteli heidän vaatimuksiaan ja ehdotuksiaan.

Sitten Kavak Zekin kylä - Seyfi Sahinin lukion kuvernööri Ayhan, opettajat ja oppilaat tulivat yhteen. Kuvernööri Ayhan vieraili 8A- ja 8B-luokissa ja sanoi: ”Tärkein velvollisuutemme on valmistella sinua tulevaisuutta varten. Uskon, että me kaikki onnistumme. ”

Yildizelin piiriohjelmat Kavak-kylän kuvernööri Salih Ayhanin kylän asukkaiden kutsun puitteissa, kyläyhteisö on ollut jonkin aikaa. Kuvernööri Ayhan kuunteli kyläläisten ongelmia ja vaatimuksia.

Lopuksi kuumeista työtä jatkettiin Sivas Ankaran suurnopeusjunaradalla, joka vieraili Yildizeli Yavu -kuvernöörin Ayhanin rakennuspaikalla. Urakoitsijayrityksen B. Ergunler AS virkamiehet saivat tietoa työstä.

Ankara Sivasin suurnopeusjunahanke

Ankara-Sivas YHT: n, joka on Vähä-Aasiaa ja Vähä-Aasiaa yhdistävän silkkiä reittiä pitkin kulkevan rautatiekäytävän tärkeitä akseleita, rakentaminen jatkuu. Se on tarkoitus integroida Baku-Tbilisi-Kars -rautatiehankkeeseen yhdessä suurnopeusjunayhteyksien Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars kanssa.

Nykyinen Ankara-Sivas-rautatie on 603 km ja matka-aika on 12 tuntia. Projektilla, joka lyhentää kahden kaupungin välistä matka-aikaa, pyritään rakentamaan uusi nopea rautatie kaksoislinjoilla, sähkö, signaali ja sopiva 250 km / h enimmäisnopeudelle. Siten linja lyhenee 198 km: iin ja matka-aika lyhenee 405 tunneista 12 tunteihin.

Nykyiset Ankara-Istanbul, Ankara-Konya suurnopeusjunaradat jatkavat Ankara-Izmir-suurnopeusrautatien rakentamista operaation avaamisen myötä. Se tarjoaa yhteyden maamme itään ja länteen. YHT: n merkitys väistämättä kasvaa.

Ankara Sivas -nopea rautatie
Ankara Sivas -nopea rautatie

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar