Kansallinen rautatieliikenteen merkinantohanke

kansallisen merkinantoprojektin
kansallisen merkinantoprojektin

Ensimmäistä kertaa maassamme TÜBİTAK 1007 -ohjelman puitteissa, jotta ulkomailta hankitut merkinantojärjestelmät voitaisiin kansallistaa; TCDD, TÜBİTAK BİLGEM ja İTÜ National Railway Signalization Project (UDSP) on saatu onnistuneesti päätökseen ja prototyyppityöt on saatu päätökseen ja tilattu Mithatpaşan (Adapazarı) asemalle.

●● Hankkeen puitteissa on kehitetty kolme pääkomponenttia: lukitusjärjestelmä (merkinantojärjestelmän päätöksentekokeskus), liikenteenohjauskeskus ja laitteistosimulaattori, joita pidetään signalointijärjestelmien tärkeimpinä osina.

●● Tavoitteena on laajentaa kansallista rautatieliikenteen merkinantojärjestelmää koko maassa, ja kansallisten merkinantolaitteiden valmistuksia jatketaan Afyon-Denizli-Isparta / Burdur ja Denizli-Ortaklar välillä. Tämän linjan valmistuttua ensimmäistä kertaa tehdään signaaliprojekti verkon päälinjaosalle, joilla kaikilla on kansallinen suunnittelu ja muotoilu.

●● hankkeen puitteissa; Horsunlu-Buharkent-asemat otettiin käyttöön Denizli-Ortaklar-radalla. Kansallisia signaalilukitusjärjestelmiä toteuttaa TÜBİTAK ja tienvarsimerkintöjä TCDD.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar