Istanbulin metro-kansainvälinen palkinto

mraniye Ataşehir Göztepe -metro
mraniye Ataşehir Göztepe -metro

Kansainvälinen palkinto Istanbulin metrolla; Istanbulin metropolialueen kunnan rakentama Ümraniye-Ataşehir-Göztepe -metro voitti ensimmäisen palkinnon Infrastruktuurisuunnittelu-luokassa AEC Excellence Awards -kilpailussa, joka on yksi maailman tärkeimmistä arkkitehtuurikilpailuista. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään marraskuussa 19 Autodesk Universityssä Las Vegasissa.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe-metro voitti ensimmäisen sijan projektiinfrastruktuurin kategoriassa EY: n suurten projektien luokassa AEC Excellence Awards -kilpailussa, joka tunnetaan yhtenä maailman arvostetuimmista alakohtaisista kilpailuista.

8-projekti 40-maasta osallistui tämän vuoden kilpailuun. İBB: n toteuttama Ümraniye-Göztepe -metro on liittynyt ”Afsluitdijk - Alankomaiden suurin oja-Levvel - BAM, Van” Oord voitti kapinallisprojektit jättäen jälkeensä.

Turkin teknologia ja innovatiivisuus rakentamisen alalla tarjoaa mahdollisuuden jakaa koko maailman AEC Excellence Awards -kilpailussa maamme olemme saavuttaneet ensinnäkin ensimmäistä kertaa. Palkintojenjakotilaisuus pidetään tiistaina, marraskuussa Autodeskin yliopistossa Las Vegasissa.

ÜMRANİYE - ATAŞEHİR - GÖZTEPE METRO LINE

Ümraniye - Ataşehir - Göztepe-metrolinja koostuu 13 km- ja 11-asemista. Reitti, jonka on tarkoitus tarjota merkittävä ratkaisu Anatolian puolen kuljetusongelmiin, kestää 20 minuuttia Ümraniye ja Göztepe välillä. Linja pystyy palvelemaan 350 tuhatta ihmistä päivässä.

Täysin automaattinen ohjaimeton metro toimii Ümraniye - Ataşehir - Göztepe -linjana, täyspitkät erotinovet käytetään turvallisuuteen. Louhintatyöt, 4-tunnelointikone (TBM) aloitettiin linjalla, on tarkoitus saada valmiiksi 2022-vuonna.

Yhdessä viimeisen ajanjakson aikana pysähtyneiden metrohankkeiden, Ymraniye-Ataşehir-Göztepe -metrolinjan, työt aloitettiin uudelleen seremonialla, johon osallistui İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu.

”AEC-EXCELLENCE-PALKINNOT KILPAILU”

AEC Excellence Awards, BIM “Rakennustietojen mallinnus ındaki arkkitehtuuriin, suunnitteluun ja rakentamiseen ympäri maailmaa (Rakennustietojen mallintaminen) Prosessit ja projektit, joissa käytetään innovatiivisinta tekniikkaa infrastruktuurin ja päällirakenteiden suunnittelussa ja rakentamisessa, on yksi maailman arvostetuimmista alakohtaisista kilpailuista.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar