Turkki Logistiikka Master Plan ja logistiikkakeskukset

kalkkuna ja logistiikkakeskukset logistiikka yleissuunnitelma
kalkkuna ja logistiikkakeskukset logistiikka yleissuunnitelma

Turkki Logistiikka Master Plan ja logistiikkakeskuksiin; Logistiikka Nämä ovat alueita, joilla monet operaattorit harjoittavat kaikkia kansallisiin ja kansainvälisiin kuljetuksiin, logistiikkaan ja rahtien jakeluun liittyviä toimintoja keskuksissa.

Määrittäminen logistiikkakeskuksen sivuston valintakriteerien ja liiketoiminnan sääntöjen valmistellaan tarkoitukseen, Turkki ja logistiikka Master Plan;

a. Ryhtynyt estääkseen investointi "Turkki logistiikka Kyläkeskuksiin tai emäksiä" irrottaminen kartta ja optimaalista liikenneyhteydet kasvava tyyppisiä yhdistettyjä kuljetuksia,

b. Suunnitellaan määritellä maantieteelliset, fyysiset ja toiminnalliset vähimmäisstandardit sekä menettelyt ja periaatteet logististen kylien, keskusten tai tukikohtien perustamiseksi tehokkaan ja toimivan toiminnan kannalta.

Logistiikka-alamme kehittyy nopeasti. Integroidun rautatiepalvelun tarjoamiseksi muiden kuljetusjärjestelmien kanssa ja yhdistetyn kuljetuksen kehittämiseksi logistiikkakeskuksen rakentamista ja tärkeiden teollisuus- ja tuotantokeskusten yhdistämistä rautatieverkkoomme jatketaan.

Muutos kuljetuksesta logistiikkaohjelmaan

10. Kehittämissuunnitelma paikalla ja tämä ohjelma on yksi 25 Yhteensä Priority muutosohjelman, Turkin viennin kasvu ja tavoitteiden saavuttamisessa kestävän kehityksen viime vuosina, mikä lisää panos kasvupotentiaalia logistiikan nopean kasvun ja 2016 alkaen 160 vuotta julkaistu logistiikan Performance Index 34 maissa. Maamme tavoitteena on olla ensimmäisten 2023-maiden joukossa 15-vuoden tavoitteiden mukaisesti. Ohjelman yleistä koordinointia hoitavat strategian ja budjetin puheenjohtaja ja ministeriö.

Perustettua logistiikkakeskuksia koskevan hankkeen tavoitteena on luoda alueita, jotka vastaavat muiden kuin kaupunkikeskusten tarpeisiin ja jotka ovat asiakkaiden suosimia ja joilla on tehokas maantiekuljetus, sekä rakentaa uudelleen alueet, joilla on suuri kuormituspotentiaali, etenkin tekniikan ja talouden kehityksen mukaisesti.

Logistiikkakeskukset, pääasiassa organisoitujen teollisuusvyöhykkeiden yhteydessä IstanbulissaHalkalı), Kocaeli (Köseköy), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kayseri (Boğazköprü), Samsun (Gelemen), Denizli (Kaklik), Mersin (Yenice), Erzurum (Palandoken), Usak, Konya (Kayacik), Istanbul. (Euroopan puolella), Bilecik (Bozuyuk), Kahramanmaras (Turkoglu), Mardin, Sivas, Kars, Izmir (Kemalpasa), Sirnak (Habur), Bitlis (Tatvan) ja Karaman on tarkoitus rakentaa 21: n kokonaispaikkaan (Kartta 15).

Samsun (Gelemen), Usak, Denizli (Kaklik), Izmit (Kosekoy), IstanbulHalkalı), Eskişehir (Hasanbey), Balıkesir (Gökköy), Kahramanmaraş (Türkoğlu), Erzurum (Palandöken) otettiin käyttöön. Bilecik (Bozuyuk), Konya (Kayacik), Kars, Mersin (Yenice), Izmir (Kemalpasa) logistiikkakeskukset ovat meneillään rakennusurakoita. Muihin logistiikkakeskuksiin liittyvät tarjous-, projekti- ja pakkolunastukset jatkuvat.

Logistiikkakeskukset
Logistiikkakeskukset

Logistiikkakeskuksessa;

●● konttien lastaus- ja purku- sekä varastoalueet,

●● Sidotut sivustot,

●● asiakastoimistot, parkkipaikka, kuorma-autojen pysäköintialue,

●● Pankit, ravintolat, hotellit, huolto- ja korjaustilat, polttoaineasemat, varastot,

●● Junavastaanotto- ja toimitusreittejä on.

Turkki Logistics Master Plan (TLMP)

10. Kehityssuunnitelma 1.18 nro "Liikenne Logistinen Transformation ohjelma '' sijaitsee sisällä '' Turkki Logisticsin yleissuunnitelman varten tehdä, vahvistaakseen kansainvälistä asemaa maamme kokonaiskustannukset vähentämiseen logistiikan kustannustaakkaa teollisuuden tuotteet, intermodaaliliikenteen edistäminen verrattuna road lisäämällä taloudellisempaa rautatiekuljetusten osuutta ja lyhentämällä lopputuotteiden kuljetusaikaa kulutusmarkkinoille. määrittämiseksi tarvitaan sellaisia ​​kysymyksiä kuin 'Turkki Logisticsin yleissuunnitelman valmistelu työ on jo käynnissä, valmistuu vuoden loppuun mennessä 2018.

Määrittäminen logistiikkakeskuksen sivuston valintakriteerien ja liiketoiminnan sääntöjen valmistellaan tarkoitukseen, Turkki ja logistiikka Master Plan;

●● hävittää estää investointi "Turkki logistiikka Kyläkeskuksiin tai emäksiä" kanssa tarpeen määritellä sijainnin ja yhdistettyjen kuljetusten kehittämistä yhteydet optimaalista liikennemuotojen,

●● On tarkoitus määritellä maantieteelliset ja fyysiset vähimmäisstandardit ja menettelyt sekä periaatteet logististen kylien, keskusten tai tukikohtien perustamiselle ja toiminnalle tehokkaan ja toimivan toiminnan kannalta.

Logistiikkalainsäädäntö

Turkki Logistiikka logistiikkakeskusten valmistelun rinnalla on Yleiskaava tutkimuksen, ja pohjan kylän ja kapasiteetti hallitus jatkaa työtä valmistelee asetuksen osalta, joita tarvitaan.

Kemalpaşan järjestäytynyt teollisuusalueen rautatieyhteys- ja logistiikkakeskus

Kemalpaşan organisoitu teollisuusalue, jossa 270-yhtiöt toimivat, on kytketty olemassa olevaan rautatieverkkoon ja 3: n on tarkoitus palvella vuosittainen 27 miljoonan tonnin rahtikysyntä. pitkä Kemalpaşa OSB -rautatieyhteyden rakentaminen on saatu päätökseen 3-vaiheessa 16.02.2016: llä; Se siirrettiin Turkin valtion rautateiden pääosastolle 17.02.2016: llä siirtoprotokollalla.

Kemalpaşan logistiikkakeskuksen ensimmäinen vaihe, jonka on tarkoitus saavuttaa 1.315.020 m2 toiminta-alueella ensimmäisessä vaiheessa, ja sitten 3.000.000 m2-alue laajennusalueella, tarjouskilpailu järjestettiin kahdessa vaiheessa; Ensimmäinen vaihe on saatu päätökseen. Toisen vaiheen, joka on parhaillaan rakenteilla, on tarkoitus saada päätökseen 19.11.2018.

Yhteistyössä Gazin yliopiston kanssa logistiikkakeskuksen toimintamallin määrittämiseksi tehtyjen tutkimusten tuloksena PPP-malli on noussut eturintamaan logistiikkakeskuksen toiminnassa. kuitenkin; Kauppaministeriö ryhtyi konsultointipalveluihin kauppaministeriön kanssa sovittujen ponnistelujen puitteissa lopullisen toiminta- ja johtamismallin määrittämiseksi. Konsultointipalvelut saatiin päätökseen 30.11.2018: llä.

Turkki Railway logistiikkakeskukset Kartta

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar