Kadikoy Ibrahimagan silta putoaa! Tie 5 Moon Jalankulkija

kadikoy ibrahimagan silta on laskussa tiellä kuu liikenne suljettu
kadikoy ibrahimagan silta on laskussa tiellä kuu liikenne suljettu

Kadikoy Ibrahimagan silta putoaa! Tie 5 Moon Jalankulkija; Istanbulin pääkaupunkikunta aloittaa purkutyöt Kadikoyn Ibrahimaga-sillan peruskorjauksen yhteydessä. Ibrahimagan sillan kunnostus kestää kuukausia 5: iin.

Istanbulin Kadikoyn piirin, jota pidetään liikenteen sydämenä Ibrahimagan sillalla Sahap Gurler -kadulla, päätettiin purkaa. Ibrahimagan sillan tuhoaminen ja uudelleen toteuttaminen vie noin 5 kuukautta.

Açık Istanbulin pääkaupunkiseudun liikenteen ja liikenteen sääntelykomission päätöksen mukaisesti Ibrahimagan silta 7 puretaan uusittavaksi marraskuussa, torstaina ja kenraali Sahap Gurler Street suljetaan jalankulkijoiden ja ajoneuvojen liikenteelle kuukauden aikana. X

Tutkimuksen aikana kenraali Şahap Gürler Street; Tohtori Eyup Aksoy, Taskopru ja Sarayardi kadut ovat suljettuja yhteyksiä. Ajoneuvot; Pääsy kehätielle, Euraasian tunnelille ja Üsküdar-alueille tapahtuu Tıbbiye-sillan ja Behiç Bey -kadun kautta. Raporttien mukaan työt eivät vaikuta haitallisesti Marmaray-junien aktiivisesti käyttämiin siltoihin eikä junaliikenteessä ole häiriöitä. (Gazetekadıköy)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar