Istanbulin lentokenttä on valmis talveksi

istanbulin lentokenttä lyhyt
istanbulin lentokenttä lyhyt

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan kertoi lumisammutustoiminnasta.

Turhan totesi, että lentokentät ovat valmiita talveksi, ja korosti, että lentokenttien valmistelut jatkuvat täydellä nopeudella, ja sanoi: ”304-erikoiskäyttöisiä ajoneuvoja käytetään lentokenttien lumihävittämispalveluissa. Palvelemme myös noin 700-henkilöstöä, joka on koulutettu ja kokenut lumitorjuntapalveluissa. Lentoasemilla on tuhat 730 tonnia jäänpoistoaineita, joita käytetään lumisammutuspalveluissa.

Ministeri Turhan, Istanbulin lentokenttä, täällä palvelevat vedettävät 26-tyyppiset lumi-taistelut, 15-kompakti tyyppiset lumi-taistelut, 8-lumisumut (pyörivät), 28-lumiaurat ja "jäänpoisto" nestemäinen levitysauto, hän sanoi. Lisäksi on tilattu 18-lentokoneita ja sillan alla olevaa "FOD" -autoa sekä lumien poistoajoneuvoa ja 3-kiitotien jarrulaitetta, joka ilmaisee Turhanin lentoaseman pitäjän IGA 900 ton "jäänpoiston" nestemäistä materiaalia.

Turhan kertoi, että lumen vastainen taistelu Atatürkin lentokentällä toteutettiin erikoisautoilla 19 ja noin 100 State Airports Authorityn (DHMİ) henkilöstöllä ja että X-jäänpoisto nestemäinen materiaali pidettiin valmiina 205 tonneissa.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar