ISAF 2020 varaa yllätyksiä

ISAF
ISAF

ISAF 2020 valmistautuu yllätyksellä; Muutama askel eteenpäin teollisuudesta, ISAF 2020 on valmistettu suurilla yllätyksillä kaikille osallistujille ja vierailijoille, jotka haluavat seurata kehitystä.

8-11 2020 lokakuun 24. Yhden kerran järjestettävät ISAF-messut tuovat alaan erilaiset kasvot edellisiin vuosiin verrattuna.

Turvallisuus, tietoturva, älykäs koti, palo- ja pelastuspalvelut, turvallisuus ja terveys.

IT-tietoturvanäyttelyn laajuutta laajennettiin ja organisoitiin kyberturvallisuudeksi, kun taas Älykkään kodin näyttelyn nimi muutettiin älykkään elämän näyttelyksi. Tällä muutoksella pyrittiin lisäämään verkkoturva-alalla toimivien yritysten ja alan ammattilaisten osallistumista ja laajentamaan Älykäs-kenttä älykkään elämän otsikolla.

ISAF-messujen säännölliset vierailijat näkevät laajemman tuotevalikoiman ja laajentavat toiminta-alueitaan tällä muutoksella, kun taas Smart Life -messut voivat seurata viimeisimpiä teknologiatuotteita ja tekniikoita, jotka helpottavat elämäämme.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar