IRF: n Global Achievement Award -palkinto Yavuz Sultan Selim Bridgelle

irften yavuz sulttaani selim koprusune maailmanlaajuinen menestyspalkinto
irften yavuz sulttaani selim koprusune maailmanlaajuinen menestyspalkinto

IRF: n globaali saavutuspalkinto Yavuz Sultan Selim Bridgelle; Yavuz Sultan Selim -silta, jolla on useita maailman suunnitteluhistorian kannalta merkittäviä virstanpylväitä, voitti Dünya Design oldu -kategorian Başarı Global Achievement Awards -palkinnossa, jonka International Road Federation (IRF) myöntää vuosittain.

Liikenne- ja infrastruktuuriministerin varaministeri Enver İSKURT, moottoriteiden pääjohtaja Abdulkadir URALOĞLU ja ICA: n toimitusjohtaja Serhat SOĞUKPINAR osallistuivat palkintoseremoniaan Amerikassa.

Ensimmäisten silta: Yavuz Sultan Selim -silta

Korkean tekniikan ja tekniikan tuottama Yavuz Sultan Selim -sillan ja Pohjoisen reuna-moottoritieprojektin rakentaminen aloitettiin uraauurtavalla seremonialla, joka pidettiin 29 toukokuussa.

8-kaistatie ja 2-kaistarautatie kulkevat samalla tasolla Yavuz Sultan Selim -sillalla, joka on suunniteltu yksikerroksiseksi toisin kuin muut sillat maailmassa, joilla on sekä teitä että rautateitä. Tätä ominaisuutta varten yhdistettiin sillan pääkaapelit, pystysuuntaiset köydet ja kaltevat kantokaapelit, jotka yhdistivät kannen torneihin, ja suunniteltiin erittäin jäykkä hybridi-silta. Hienoja aerodynaamisia kansia käytettiin kaikkialla Yavuz Sultan Selim -sillassa.

Yavuz Sultan Selim, joka on esteettisillä ja teknisillä ominaisuuksillaan asemassa maailman johtavien siltojen joukossa, on nimeltään ”ensimmäisten silta”. Ensimmäinen maailman pisimmästä riippusillasta, jonka leveys on 59, ja maailman suurin ripustussilta, jonka pääväli on 1.408 metriä, on riippusilta, jolla on korkein torni maailmassa ja sen korkeus ylittää 322 metriä.

Tietoja kansainvälisestä tieliitosta

Kansainvälinen tieliitto (IRF), joka on perustettu edistämään ja tukemaan tieverkkojen kehitystä ympäri maailmaa, valitsee menestyviä ja innovatiivisia hankkeita infrastruktuuriteknologioiden kehittämiseksi vuotuisella IRF: n Global Achievement Awards -palkinnolla.

Älykkäillä kuljetusjärjestelmillä, edistyksellisillä tekniikan ylläpitolaitteilla ja tietullienkeräysjärjestelmillä varustetut Yavuz Sultan Selim -silta ja Pohjoinen reuna-moottoritie toimivat yhtenä kahden maanosan välisen kauttakulkuliikenteen risteyksestä ja auttavat Istanbulin liikenteen helpottamisessa.

7 / 24-järjestelmää tarkkaillaan pääreitin pääohjauskeskuksesta, ja kaikki sillan ja moottoritien käyttö-, huolto- ja käyttötoimet suoritetaan huolellisesti, ja kuljettajille tarjotaan turvallinen ja mukava matka.

Yavuz Sultan Selim -silta, joka on yksi maamme arvostettavista projekteista kaikilla näkökohdilla ja Pohjois-Marmaran moottoritie; nykyaikainen, esteettinen, on tullut symboli Turkin pisimmällä materiaalit ja tekniikat käytössä.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar