Presidentti İmamoğlu tutkittiin Istanbulin lentokentällä

imamoglu löysi arvosteluja istanbulin lentokentältä
imamoglu löysi arvosteluja istanbulin lentokentältä

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu teki huomautuksia Istanbulin lentokentällä. IGA-johdon kanssa yhdessä tullut Imamoglu sanoi: "Haluamme hallita prosessia, jolla on korkeimmat suhteet jokaisessa Istanbulin instituutiossa, jokaisessa palveluja tarjoavassa organisaatiossa".

Istanbulin suurkaupunkikunnan (IMM) presidentti Ekrem Imamoglu, Istanbulin lentokenttä, teki tutkimuksia. IGA (Istanbul Grand Airport) Airport Management Inc. Imamoglun kanssa, joka sai tietoja laitoksesta toimitusjohtajalta ja toimitusjohtaja Hüseyin Kadri Samsunlulta, seurasi myös IMM: n ylin johto. Tutkintojen jälkeen İGA-virkamiehet esittelivät IMM-valtuuskunnalle. Imamoglu ja Samsunlu, kokous kesti noin 2 tuntia kameroiden ohi. İmamoğlu arvioi kokousta seuraavilla sanoilla:

”KOKOUKSET ISTANBULIN HELPOSTI TEKEMISEKSI”

”Istanbulin suurin lentokenttä. käynnissä olla suurin lentoasema maailmassa ja Turkki. Siksi IMM: n johtona meillä on erittäin tiivis koordinointi- ja viestintäorganisaatio. Olimme aiemmin päättäneet tavata minut tanıman muodossa. Kuinka voimme toimia tanımana tuntemaan minut ja helpottaaksemme asioita. Tänään meillä oli ihana 2-tunti. Olemme luetellut kaikki kohdat. Järjestimme tuottavan kokouksen siitä, kuinka Istanbuliin kuuluvaa lentokenttää voidaan helpottaa, meiltä odottamiamme odotuksia ja lentoaseman odotuksiamme. Kaikki nämä neuvottelut Istanbulin asukkaiden elämän helpottamiseksi. Tietysti meillä on tämä tapaaminen Sabiha Gökçenin kanssa. Haluamme hallita prosessia, jolla on korkeimmat suhteet jokaisessa Istanbulin instituutiossa, jokaisessa palveluja tarjoavassa organisaatiossa. Siksi olimme täällä tänään. Haluan kiittää Istanbulin lentokenttää ja IGA: n johtoa, jotka toivottivat meidät tervetulleiksi kaikkien heidän johtavien ystäviensä kanssa. ”

"VAKASTAMME PALVELUT VAKAVALLA TAPAALLA"

Hänelle suunnattu Imamoglu, durum Työntekijöitä ja matkustajia koskeva tilanne. Ist Onko lentoliikenteen linjoissa ja IETT-linjoissa edistytty? esim. ympäröivän alueen talvivalmistelut, jotkut odotukset tiereiteiltä ja jotkut ehdotukset ystävien valuvälineiden vähentämiseksi. He kokoavat kaiken tämän ja puhuvat. Tarvittaessa työ ja elämä; parannamme ihmisten elämänlaatua ja parannamme palveluita määrätietoisesti

SAMSUNLU: UK TYYTYVÄISESTI PUHEESTAJAMME TYYTYVÄISESTI 2-AIKA MYÖS USA: N

Samsunlu kertoi myös: ”Olimme erittäin iloisia voidessamme toivottaa presidentti vastaan ​​tänään lentokentällä. Olemme kuvanneet itsemme yksityiskohtaisesti. Tämä visionääri hanke Istanbulissa mitä niiden vaikutus keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, että meillä oli mahdollisuus jakaa näkökulman omillamme. IMM on tärkein sidosryhmämme. Nykyisen joukkoliikenteemme tarjoavat Havaist, İETT ja İBB. Tämän lisäksi työskentelemme myös monien tytäryhtiöiden kuten IGDAS, ISKI ja Belbim kanssa. Sen jälkeen jatkamme työtä. Meillä on myös joitain IMM: n ehdotuksia toiminnan parantamiseksi täällä. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että presidentti antoi meille tänään 2-kellon. Hän kuunteli meitä innokkaasti. Meille oli joitain neuvoja. Ajattelemme tätä uudelleen. Haluan kiittää häntä jälleen täällä olemisesta. ”

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar