Ilmainen ja alennettu matkakortti vanhuksille Bursassa

ilmainen ja alennettu matkakortti stipendillä oleville vanhoille ihmisille
ilmainen ja alennettu matkakortti stipendillä oleville vanhoille ihmisille

Ehto vanhoille ilmaisille ja alennuskortteille Bursassa; Bursan kunnan ilmaiset ja alennukset sisältävät matkakorttisäännöt 5. Kaikki eläkeläisten liiton jäsenet, jotka toimivat artikkelin vastaisesti, tekivät lehdistötiedotteen.

Bursan pääkaupunkiseudun kunta ja kuljetusyritys Burulaş'ın, perhe- ja sosiaalipolitiikkaministeriö, ilmaiset ja alennukset sisältävät matkakorttisäännöt 5. Kaikki Bursan vanhuuseläkkeen jäsenet, 65-kansalaiset, jotka olivat yli palkkaa vuotiaita ja rajoitettuja Bukartin hakemukseen, pitivät lehdistötiedotteen.

Kent Square: n lehdistötiedotteessa Kaikkien Eläkeläisten Unionin Bursan seurakunnan presidentti Gunay Onayman ilmoitti kaupungin julkisen liikenteen kulkuneuvojen virallisessa lehdessä julkaistun matkakortin säännösten mukaisesti ilmaiseksi koko päivän ajan ja ilmoitti selvästi, että he voivat käyttää vain muistutettua henkilökorttia. Göre Perhe-, työ- ja sosiaaliministeriön lakien ja asetusten mukaan Bursan pääkaupunkiseudun kunta ei pidä unohtaa 65-alennusta 50: n kuljetuksesta ilman XNUMX-ikäisiä kansalaisia ​​metro- ja linja-autoissa, jotka kunnat ovat yhdistäneet kuntien ”, sanoi Onayman.

”Bursan pääkaupunkiseudun kunta velvoittaa kuitenkin Bukartin hakemisen, ja nämä kortit on uusittava joka vuosi hintaan 15 liira. Lisäksi rajoittamaton määrä kohteita voidaan käyttää muodossa 6 voidaan jättää huomioimatta. Burulaş A.Ş: hen liittyvä BUDO ei sovella 50-prosenttista alennusta. Tämä tilanne olisi lopetettava mahdollisimman pian ja määräyksiä olisi noudatettava. ”(yleismaailmallinen)

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar