II. Abdulhamidin unelma Hejazin rautatieasema Amman palauttaa

2. abdulhamidin ruyasi hejaz rautatie amman rautatieasema palautetaan
2. abdulhamidin ruyasi hejaz rautatie amman rautatieasema palautetaan

TIKA II. Yksi Abdulhamid Khan -kauden tärkeimmistä hankkeista, Hejaz Railway Amman -rautatieasema kunnostetaan ja rakennetaan museorakennusta, joka kattaa koko rautatien.

abdulhamidin ruyasi hejaz rautatie amman rautatieasema palautetaan
abdulhamidin ruyasi hejaz rautatie amman rautatieasema palautetaan

II. Hejaz Railway, yksi Abdulhamid Khan -kauden tärkeimmistä hankkeista, rakennettiin Damaskoksen ja Medinan välille 1900-1908-vuosien välillä. Rautatien rakentaminen aloitettiin syyskuussa 1 Damaskoksen ja Der'an välillä. Rakentaminen aloitettiin Damaskosta Medinaan; 1900 saavutti Ammanin, 1903 saavutti Maanin, 1904 saavutti Medayin-i Salihin syyskuun 1 ja 1906 saavutti Medinan elokuun 31. Hejaz-rautatien pääasemat ovat Damaskoksen, Der'an, Katranan ja Maanin asemat sekä Amman.

Hijaz-linja helpottaisi pyhiinvaellusmatkaa, joka voitaisiin tehdä suurilla vaikeuksilla ja vaivalla ja joka olisi avuksi suuressa uskonnollisessa palvelussa. Siten matka Syyriasta Medinaan kestäisi neljäkymmentä viisikymmentä päivää Mekkaan ja mikä oli vaarallista beduiini-iskujen vuoksi. Paitsi sota- ja kapinatapauksissa, mutta myös normaalina aikoina, sotilaiden ja ampumatarvikkeiden kuljetus Hijaziin ja Jemeniin tapahtuisi rautateitse, mikä poistaisi Suezin kanavan tarpeen.

Ammanin rautatieasema, joka on jätetty pitkään vartioimatta koulutuksen puutteen, taloudellisen riittämättömyyden, laiminlyönnin, tajuttomuuden ja apatian takia, kolme historiallista rakennusta on huonontunut useista syistä. tämä
Tästä syystä kolmen Ammanin rautatieaseman aseman henkilökunnalle rakennetun rakennuksen palauttamista ja uuden Hicaz-rautatien palauttamista likimääräisen 1500 m²-alueen kanssa ympäröivän alueen mukaisesti pidettiin tarkoituksenmukaisena ja TIKA valmisteli TIKA-projektit.

TIKA: n perustama Amman Hijazin rautatiemuseo sisältää monia tärkeitä artikkeleita ja muistoja, jotka liittyvät Ottomaanien rautatien historiaan.

Hicazin rautatiekartta

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar