IETT perusti kuljettajakuljetusakatemian

iett perustaa kuljetusakatemian pehmeämmälle koulutukselle
iett perustaa kuljetusakatemian pehmeämmälle koulutukselle

UGETAMin ja İETT: n välillä tehdyn sopimuksen mukaisesti järjestetään İBB-organisaatio, ja kaikille kuljettajille, etenkin İETT-työntekijöille, tarjotaan koulutusta ja todistuksia. Perustettavassa akatemiassa kaikki kuljetusammattilaiset koko maassa koulutetaan ajoissa.

Istanbulin pääkaupunkikunnan tytäryhtiöt IETT ja UGETAM aloittivat kuljetusakatemian perustamisen tarjotakseen teoreettista ja käytännöllistä koulutusta julkisen liikenteen alalla toimiville kuljettajille ja toteuttamaan mittaus-, arviointi- ja varmentamisohjelmia.

IETT: n ja UGETAMin välillä, mikä tekee kestävyydestä yhden päätavoitteistaan ​​julkisessa liikenteessä 'KULJETUSAKADEMIA' pöytäkirjan allekirjoittamisesta päästiin sopimukseen.

Arnavutköyn alueelle perustettavaan akatemiaan järjestetään julkisen liikenteen todistuskoulutuksia, kiitotieharjoittelua, simulaattorikoulutusta, etäopetusta, liikkuvia oppimiskoulutuksia, mielenterveyskeskushoitosovelluksia, yhteisöpalveluharjoituksia.

Liikenneakatemiassa järjestettävien koulutusten tarkoituksena on kouluttaa tietoisempia kuljettajia liikenteessä, kehittää julkisen liikenteen kulttuuria, vähentää edelleen onnettomuuksien määrää ja säästää polttoainetta. Kuljettajien koulutuksen ja todistamisen lisäksi akatemian tavoitteena on kehittää myös liikenneteknologioita, luoda uusia liikennepolitiikkoja liikenteen ruuhkien vähentämiseksi ja siten vähentää päästöjä ja vähentää ilman pilaantumista.

Ensimmäisessä vaiheessa koulutetaan IETT, Otobüs AŞ ja yksityisten julkisten linja-autojen kuljettajat. Toisessa vaiheessa pyritään järjestämään todistusohjelmat minibussien ja taksinkuljettajien, kaupunkikuorma-autojen ja maansiirtoajoneuvojen kuljettajien, uusien tulokkaiden kuljettajien, maastoajoneuvojen kuljettajien ja moottoripyörien kuljettajien hyväksi. Viimeisessä vaiheessa on tarkoitus tarjota palveluja julkisen liikenteen kuljettajille Istanbulin ulkopuolella, linjaliikenteen ja kansainvälisille matkustajille.

MITÄ UGETAM on?

Istanbulin pääkaupunkiseudun 1996: n perustama Istanbulin soveltuvan kaasun ja energian teknologian tutkimustekniikan alan kauppa Inc. (UGETAM) jatkaa toimintaansa koulutus-, varmentamis-, testaus- ja tarkastuspalveluiden alalla. UGETAMilla on ammatillinen pätevyysviranomainen (VQA), jolla on Turkin akkreditointivirastolta (TÜRKAK) saatu sertifikaatti.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar