GAZİBİS-asemien maksuaikataulu ja jäsenkaupat

tariffit ja jäsenkaupat
tariffit ja jäsenkaupat

Gaziantepin pääkaupunkiseudun polkupyörien käytön edistämiseksi kuljetusvälineinä sekä virkistys- ja urheilutarkoituksissa; GAZİBİS pyrkii levittämään Bisiklet Smart -polkupyöränjakojärjestelmän Gaziantep koko Gaziantep-alueelle tarjoamalla siten terveelliset ja ympäristöystävälliset kuljetukset kaikille pyöräilijöille.

Älykkään pyöränjakojärjestelmän avulla pyöräilijöiden ei tarvitse kuljettaa polkupyöriä mukanaan, he voivat vuokrata polkupyöriä GAZİBİS-asemilta ja jättää ne mihin tahansa GAZİBİS-asemaan.

Mikä on älykäs pyöräjärjestelmä?

Se on kestävä polkupyöränjakojärjestelmä, joka toimii vaihtoehtoisena kuljetusvälineenä polkupyöräystäville monissa suurkaupungeissa, eliminoi polkupyörien kuljettamisen tarpeen tukemalla teknisen tietokannan avulla ja voidaan integroida kaupungin kuljetusverkkoon.

Tämän järjestelmän tarkoituksena on varmistaa, että 3 - 5 km pitkät matkat voidaan ajaa ilman, että sinun täytyy ajaa moottoriajoneuvoa. Tällä tavoin julkisen liikenteen taakka ja ympäristölle haitallisten kasvihuonekaasujen vaikutukset vähenevät ja yhteiskunnalla on mahdollisuus käyttää terveellisempiä ja ympäristöystävällisempiä kuljetusvälineitä.

Kuinka tulla GAZİBİS-järjestelmän jäseneksi?

Kalealti, stadion, 15 heinäkuu, Manoglu Park (SankoPark), Masal Park, Wonderland ja Gaün 7-asema asennettuna 108 pyöräjärjestelmällä, joka voidaan ottaa kaikista Gaziantep Card -myyntikohdista Gaziantep Full Card, joka sijaitsee Baliklissa (Omeriye-moskeijan takana) Gaziantep Card Personalization. Sitä käytetään alennuskorttien ja luottokorttien kanssa. Sitä ei voida hyväksyä ilmaisilla korteilla. Tuntihinta veloitetaan 1 TL: nä.

Jos olet jo ollut Gazibis-järjestelmän jäsen, voit siirtää jäsenyytesi Gaziantep-korttiin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua Gazibis-järjestelmääsi Gaziantep-kortillasi Internet-lomakkeella, jonka voit täyttää 5 minuutissa.

GAZİBİS -jäsenyys

Jäsenyyden aikana henkilökohtaiset tiedot vastaanotetaan ja sopimus allekirjoitetaan. Tietoja näistä yksityiskohdista löytyy kioski-ohjelmistosta sekä asemilta, joissa on informaatiotarrat.

Luottokortilla luodaan 25 TL: lle avoin valtuutus luottokortilla tehdyille ostoksille, ja polkupyörän palautuksen jälkeen käyttömaksun vähentämisen jälkeen jäljellä oleva määrä peruutetaan pankin määrittämällä menettelyllä. Luottokorttien on oltava auki virtuaalisia ostoja varten.

7 pyöräasemaa valvoo yhteensä 15 verkkokamera. 108-polkupyörien hallintaa ja huoltoa hoitaa Gaziulaş.

Minkä tahansa aseman polkupyörät voidaan jättää muille asemille. 3-polkupyöriä voi vuokrata luottokortilla ja Gaziantep Card voi vuokrata vain 1-polkupyöriä. Palautusaika polkupyörän ostamisen jälkeen on rajoitettu 24 tuntiin. 24-aikakatkaisun tapauksessa rikosoikeudellinen menettely aloitetaan, koska takavarikointiyritys harkitaan, mikä sisältyy sopimukseen.

HUOMAUTUS: Jäsenyyspalvelu Internet-lomakkeella on voimassa vain Gaziantepissä rekisteröityneille. Muissa kaupungeissa rekisteröityneiden tulee tulla Gaziantep Card -keskukseen ja ilmoittautua jäseneksi Gaziantep Card -kortilla. Rekisteröinti Gaziantep-kortin käsittelykeskuksesta on maksutonta, riittää, että henkilöllisyyskortti ja Gaziantep-kortti ovat mukanasi. Jos sinulla ei vielä ole Gaziantep-korttia, voit hankkia sen Gaziantep-korttitapahtumasta maksua vastaan.

GAZIBIS-jäsenyys Gaziantep-kortilla

Gazibis on nyt Gaziantep Card -järjestelmässä. Voit käyttää Gaziantep-korttiasi (lukuun ottamatta ilmaisia ​​/ ilmaisia ​​korttityyppejä), jota käytät bussi-, raitiovaunu- ja muihin sisäänkäynteihin polkupyörien vuokraamiseen Gazibisista.

Jos olet jo ollut Gazibis-järjestelmän jäsen, voit siirtää jäsenyytesi Gaziantep-korttiin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua Gazibis-järjestelmääsi Gaziantep-kortillasi Internet-lomakkeella, jonka voit täyttää 5 minuutissa. Voit nyt aloittaa seuraavista vaihtoehdoista.

Jos sinulla on kysyttävää 0342 329 45 45 puhelimesta ja 0533 784 27 27, voit saada välitöntä tukea whatsapp-linjoilta.

HUOMAUTUS: Jäsenyyspalvelu Internet-muodossa on voimassa vain niille, joilla on oleskelurekisteröinti Gaziantepissa. Muissa kaupungeissa asuvien on tultava Gaziantep Card -keskukseen ja ilmoitettava jäsenyytensä Gaziantep Card -kortilla. Rekisteröinti Gaziantep-kortin käsittelykeskuksesta on maksutonta, riittää, että henkilöllisyyskortti ja Gaziantep-kortti ovat mukanasi. Jos sinulla ei vielä ole Gaziantep-korttia, voit hankkia sen Gaziantep-korttitapahtumasta maksua vastaan.

GAZİBİS Kuinka vuokrata?

Kuinka ostaa polkupyörää Gaziantep-kortilla GAZİBİS-asemalta?

1. Vaihe:Operaatiotyypin valinta: Napsauta Al Buy Bicycle ”-painiketta.

2. Vaihe : Gaziantep-alennus tai täysi kortti KORTIN LUKija Pidä alue. Tämä prosessi vie noin 5 sekuntia.

VAIHE 3:Kirjoita Gaziantep-kortin salasana. (Tämä salasana lähetettiin matkapuhelimeesi online-rekisteröinnin aikana.)

VAIHE 4:Jos korttia ei ole estetty ja sinulla on riittävästi saldoa (vähintään 5 tl), järjestelmä allokoi pyörän sinulle. Voit nähdä pyörän numeron näytöllä. Järjestelmä valitsee pyörän itse.

VAIHE 5:Voit noutaa pyörän näytössä ilmoitetulla numerolla nostamalla sitä lukituspaikasta 20 sekunnin sisällä. Lukon punaisten LED-valojen tulisi muuttua vihreiksi. Jos 20: ää ei vastaanoteta sekunnissa, järjestelmä lukitaan. Toista tässä tapauksessa prosessi. Ei lisämaksua.

VAIHE 6:Tarkista polkupyörän vakaus 60 sekunnin sisällä sen ottamisen jälkeen. Jos mitään ongelmaa ei ole, voit aloittaa sen käytön. Palauta se, jos siinä on vikaa. 60 on ilmainen palautetusta polkupyörästä sekunneissa. (Tarkista ensin pyörä, jonka haluat ostaa.)

HUOM: Voit suorittaa myös yllä olevat vaiheet 'OSTA VALITTAMALLA PYÖRÄPOLLA' -painikkeella.

VALITTAMALLA; Mene toimenpiteesi lopussa, kun onnistuneen toiminnan tiedot ovat näkyvissä näytöllä, mene määrittelemällesi pyörälle ja ota pyörä korttipaikasta. Vain 1 (yksi) pyörä voidaan ostaa jäsenkortilla.

Kuinka ostaa polkupyörää luottokortilla GAZİBİS-asemalta?

I 1.A:Operaatiotyypin valinta: Kosketa painiketta “Osta luottokortti”.

2. Vaihe:Kirjoita puhelinnumerosi näytölle ja kosketa vahvistuspainiketta.

3. Vaihe:Kirjoita näytölle luottokorttitiedot ja vuokratavien polkupyörien lukumäärä ja napauta Vahvista-painiketta.

4. Vaihe:Kirjoita puhelimeesi tekstiviestinä lähetetty vahvistuskoodi ja napauta vahvistuspainiketta.

5. Vaihe:Kirjoita vuokraamiesi pyöräiden numerot ja paina Vahvista-painiketta.

6. Vaihe:Kun onnistuneita transaktiotietoja ilmestyy näytölle, mene määrittelemillesi pyöräille ja poista pyörä aukosta 20 sekunnin sisällä. Lukon punaisten LED-valojen tulisi muuttua vihreiksi. Jos 20: ää ei vastaanoteta sekunnissa, järjestelmä lukitaan. Toista tässä tapauksessa prosessi. Ei lisämaksua.

Kuinka palauttaa polkupyörä GAZİBİS-asemille

VAIHE 1:Sijoita käyttämäsi pyörä johonkin tyhjään lukituspisteeseen. Aseman tai lukon sijainti voi olla erilainen.

VAIHE 2:Kun olet asettanut paikoilleen, odota noin 5 sekuntia ja tarkista, että lukituspisteen merkkivalo on punainen.

VAIHE 3:Varmista, että pyörä on lukittu nostamalla sitä hieman. Jos polkupyörä ei lukitu, kokeile toista lukituskohtaa.

VAIHE 4:Kun olet lukinnut polkupyörän, paina “BICYCLE DROP” -painiketta pudottaaksesi polkupyörän Gaziantep-kortilta.

(Jos olet ostanut luottokortilla, saat tekstiviestin matkapuhelimeesi, vaikka pyörä on vapautettu.

VAIHE 5:Lue Gaziantep-korttisi lukijalle. Tämä voi viedä jopa 3 sekuntia, älä vedä korttia ulos ja poistu asemalta ennen kuin se on valmis. (Tätä tapahtumaa ei vaadita, jos se vastaanotetaan luottokortilla.)

HUOM: Uusia polkupyöriä ei voi ostaa, ellei pyörien palautusprosessi ole valmis !!! Paluun jälkeen Vaikka korttia ei luettaisi, järjestelmä määrittää maksun sen ajan mukaan, milloin pyörä palautettiin lukkoon. Lisäaikaa ei lisätä.

Jos pyörässäsi on ongelma

VAIHE 1:Jos pyörässä ilmenee ongelmia, jätä pyörä takaisin mihin tahansa vapaaseen paikkaan asemalla yhden (1) minuutin sisällä. Ei maksuja.

VAIHE 2:Kun olet asettanut paikoilleen, odota noin 5 sekuntia ja tarkista, että lukituspisteen merkkivalo on punainen.

VAIHE 3:Varmista, että pyörä on lukittu nostamalla sitä hieman.

VAIHE 4:Jos haluat ostaa polkupyörän uudelleen, pyyhkäise kortti uudelleen ja ota uusi pyörä näytöllä näkyvästä numerosta.

VAIHE 5:Kun olet tarkistanut pyöräsi, voit poistua asemalta.

Tarkista ensin pyörä, jonka haluat ostaa !!!

Ilmainen siirto GAZIBIS: lla

Ensimmäinen pääsykortti Gaziulaşin käyttämille kunnallisille linja-autoille ja raitiovaunuille on maksuton tunnin sisällä polkupyörän vuokraamisesta Gaziantep-kortillasi. Tämä tarkoittaa, että kun suoritat osan polkupyörästä ja osan julkisella liikenteellä, maksat vain polkupyörästä.

Gazibis-asemat

  • Sankopark Gazibis -asema
  • Kalealtı Gazibisin asema
  • Stadion Gazibis Station
  • Wonderland Gazibis -asema
  • Masalpark Gazibis Istasonu
  • University Gazibis Station
  • Demokratian Gazibisin asema

Gazibisin kartta

Pääset Gazibis-karttaan täällä Klikkaa tästä!

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar