Gayrettepe Istanbulin lentokenttämetro avataan 2020: n lopussa

gayrettepe istanbulin lentokenttämetro on avoinna vuoden lopulla
gayrettepe istanbulin lentokenttämetro on avoinna vuoden lopulla

Istanbulin lentokentän metrolinja Gayrettepe -linja avataan 2020-vuoden lopulla; Myös Istanbulin lentokenttää koskevia arviointeja tehnyt liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan kertoi, että kolmas kiitotien rakentaminen on käynnissä ja Gayrettepe-linja Istanbulissa Halkalı linja aktivoidaan lopussa 2021 sanoi

Hürriyet Olemme pakottaa kesäkuussa avaamisesta kolmannen kiitotien Turhan oli vieraana Ankara toimisto, mutta 29 tuntuu tulla liikenteeseen lokakuussa "hän sanoi ja jatkoi:" Näin maailma voidaan saavuttaa vain Turkin kyky lasku samanaikaisesti kolme kappaletta Yhdysvalloissa. Tämä lyhentää taksiaikaa. Uuden lentokentän kriitikkoilla on nyt vain yksi argumentti jäljellä. He sanovat, että taksiajat ovat liian pitkiä. Mittaa sen joka kerta. Suurin 27-28 löytyy minuutteina. Kolmannella kappaleella tämä aika on paljon lyhyempi. ”

Ministeri Turhan ilmoitti, että Gayrettepe-linja otetaan käyttöön ensi vuoden lopulla Istanbulin lentokentän metroissa. Halkalı linja aktivoidaan lopussa 2021 sanoi. otamme käyttöön. Turhan kertoi, että kapasiteetti kuljettaa 350 tuhatta matkustajaa päivässä saavutetaan lentokentän suuntaan, ja sanoi: Bilir Voin sanoa, että kotimaiset ja kansalliset sähköjunateoksemme ovat saavuttaneet valmiuden. Projekti jatkuu TÜLOMSAŞ -tehtaalla Eskişehirissä. Koetaan 2020-vuonna. Ensimmäisen prototyypin jälkeen aloitamme massatuotannon seuraavien vaatimusten mukaisesti ”.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar