Eskişehir Huomio ..! Kaupungin sairaalan ooppera-aikataulut pysähtyvät

eskisehirliler huomio kaupungin sairaalan ooppera raitiovaunupalvelut pysähtyvät
eskisehirliler huomio kaupungin sairaalan ooppera raitiovaunupalvelut pysähtyvät

Eskişehir Huomio ..! Kaupungin sairaalan ooppera-aikataulut pysähtyvät; 12 Eskişehirin tärkeillä raitiovaunulinjoilla Şehir Hospital - Opera-linja Tiistaina marraskuusta alkaen 2019-raitiovaunupysäkit pysähtyvät. Nämä muutokset, jotka johtuvat Eskişehir Metropolitan kunnan toteuttaman raitiovaunulinjan laajennushankkeen yhteydessä toteutettavista ristikkoyhteydetöistä, vaativat Eskişehirin ihmisiä käyttämään vaihtoehtoisia reittejä.

Kuten Eskişehirin pääkaupunkiseudun kunta selitti, N 12 marraskuu 2019 Raitiovaunulinjat pysähtyvät tiistaista lähtien kaupungin sairaalan ja oopperan linjalta linja-autoasema-Opera-Kumlubel -yhteyden rakentamisen vuoksi raitiovaunulinjan laajennushankkeen puitteissa. Retkeilyä jatketaan kaupungin sairaalan ja Osmangazin yliopiston linjalla, kunnes opinnot on saatu päätökseen. Lisäksi koska ensimmäiset ristikkoyhteydet alkavat Yıldızin raitiovaunupisteellä, Gazi-Yakup Satar -kadun ja Yıldız-Opera -välien välinen osa, johon uusi linja rakennetaan, suljetaan ajoneuvoliikenteelle. ”

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar