Ensimmäinen askel Karabağlar-metroon

ensimmäinen askel Karabahin metroon
ensimmäinen askel Karabahin metroon

Ensimmäinen askel Karabağlar-metroon; İzmirin metropolialueen kunta sisällyttää Karabağlarin rautatiekuljetusverkkoon. Halkapınar-Karabağlar-metrolinjan projekti- ja rakennustarjoukset aloitettiin.

İzmirin metropolialueen kunta on ryhtynyt uusiin toimiin 179-kilometrejä käyttävän rautatiejärjestelmän kehittämiseksi. İzmirin metropolialueen kunnan esikaupunkien ja rautatiejärjestelmien sijoitusosasto, tarjouskilpailu Halkapınar-Karabağlar-metrolinjan projektista. Tarjous pidettiin ja tarjoukset saatiin. Jos lain kuluessa ei esitetä vastalauseita, sopimus on tarkoitus allekirjoittaa voittaneen yrityksen kanssa joulukuussa 2019.

Rakentamisen odotetaan alkavan kahden vuoden kuluttua

Loppuprojektin valmistaa 2020. Myöhemmin ”hyväksymishakemukset” tehdään ensin infrastruktuuri-investointien pääosastolle liikenne- ja infrastruktuuriministeriön alaisuudessa ja sitten strategian ja budjetin puheenjohtajalle. Tämän ajanjakson odotetaan kestävän noin kaksi vuotta. Rakennuskilpailut ja rakennusprosessit alkavat sisällyttämällä projekti investointiohjelmaan. Maanalaiseksi rakennetaan maanalainen 28-kilometrilinja. Jos hyväksyntäprosessissa ei viivästytä, Halkapınar-Karabağlar-metrolinjan rakentamisen odotetaan alkavan kahdessa vuodessa.

"Opimme Izmirin rautaverkoilla"

Izmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunc Soyer, Izmirin pääkuljetusten yleissuunnitelma metrolinjalle Halkapinar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir Street-Gaziemir-Uusi messukenttä-Adnan Menderesin lentokenttäreitti rakennetaan, hän sanoi. Soyer korosti, että noin 16 tuhat metriä porauksia tehdään ennen rakentamista. Asemien lukumäärä ja sijainti eivät ole vielä selviä. Kaikki määritetään hankevaiheessa kansalaisten kanssa tehtyjen tilastotietojen ja kyselyjen perusteella. Käynnissä olevien Buca-metrohankkeiden lisäksi Narlıdere sisällytti esityslistalle myös Karabağlar-metrolinjan. Kaikilla näillä hankkeilla olemme jättäneet jälkeensä erittäin tärkeän vaiheen İzmirin neulomiseen rautaverkoilla.

Halkapınar Karabağlar -metrolinja
Halkapınar Karabağlar -metrolinja

Izmir Metro kartta

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar