Hyvä kiinnostus Cybertruckiin Elon Muskin kanssa

Tesla pickup -malli cybertrucki esiteltiin
Tesla pickup -malli cybertrucki esiteltiin

Amerikkalainen sähköautovalmistaja Tesla esitteli viime viikolla uuden mallinsa Cybertruck pikakuorma-auton. Ajoneuvon suunnittelu, lasi särkyi esityksen aikana oli ensimmäisen päivän asialista. Kaikkien näiden lisäksi Elon Musk ilmoitti, että 3 on vastaanottanut tuhansia 200 ennakkotilauksia päivässä. Cybertruckin massatuotannon odotetaan alkavan 2021: n lopussa.

Twiitillä, jonka Musk jakoi sunnuntaina, saimme tietää, että Cybertruck sai tuhat 200-ennakkotilausta. Cybertruck on virallisesti osoittanut vastaanottaneensa vakavan kysynnän saavuttamalla tämän määrän ennakkotilauksia vain 3-päivinä.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk esitteli ensimmäisen kerran sähköisen pickup-mallin, jonka se oli aiemmin luvannut tuottaa. Futuristinen muotoilu Cybertruck näyttää panssaroidulta ajoneuvolta. Noutoesityksen aikana sen kestävyys testattiin. Lavalla Teslan pääsuunnittelija Franz von Holzhausen alkoi lyödä Cybertruckia sähkökiikalla kelkka vasaralla. Ajoneuvon koriin kohdistuvien iskujen jälkeen ei ole vaurioita.

Ajoneuvon suunnittelussa ja myynninedistämisessä rikkoutuneet tuulilasit ovat kuitenkin edelleen Internetin yleisimpiä autoosuuksia. Vaikka ikkunat eivät rikkoutuneet kokonaan, ne särkyivät. Selitettiin, että tämän vahvistetun ajoneuvon ikkunat olivat rikkomatta. Myski ei odottanut tätä tulosta, sanoi, että lasin ei pitäisi rikkoutua ja testi epäonnistui.

Cybertruckin ennakkotilauksesta asiakkaiden on maksettava 100 dollarin takuumaksu. Ajoneuvon valmistusvuosi on 2021. Musk kertoi sosiaalisessa mediassa, että 146 tuhat prosenttia ennakkotilauksesta 42 on kaksimoottorinen Cybertruck, 41 on kolmimoottori ja 17 on yksi moottori. Cybertruck 39 tuhat 900 hinnat alkaen $. Auton kallein versio on 69 tuhatta 900 dollaria. 40 tuhannen dollarin yksimoottorisella käynnistyspaketilla on 400 km-alue.

500 kaksimoottorisella ja nelivetoisella järjestelmällä tarjoaa lähellä kilometriä, ja 50 voidaan ostaa tuhannen dollarin hintamerkillä. Suurin 800 mittarilukema 3 moottori ja neliveto versio hinnasta 70 tuhat dollaria sanoi. 500 kaksimoottorisella ja nelivetoisella järjestelmällä tarjoaa lähellä kilometriä, ja 50 voidaan ostaa tuhannen dollarin hintamerkillä. Suurin 800 mittarilukema 3 moottori ja neliveto versio hinnasta 70 tuhat dollaria sanoi. Tämän version kiihtyvyys 0: stä 100 km: iin on vain 2.9 sekuntia. Niiden, jotka haluavat tämän korkeimman version, täytyy odottaa vielä vuosi.

Tesla lisää valinnaisesti autonomisen ajopaketin kaikkiin pickup-malleihin. Niiden, jotka haluavat itsenäisen ajo 7, on maksettava yli tuhat dollaria. Teslan toimitusjohtaja muistutti esityksessään, että kolme Yhdysvaltain myydyintä mallia ovat pickupit.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar