Ekol Logistics ja italialainen UBV Group yhdistyvät joukkoihin

koulu ja italialainen ubv-ryhmän teho yhdessä
koulu ja italialainen ubv-ryhmän teho yhdessä

Ekol Logistics, joka jatkaa kasvuaan kansainvälisellä areenalla, on solminut pitkäaikaisen yhteistyön italialaisen UBV Groupin kanssa. Ekol pyrkii parantamaan palvelun laatua laajentamalla toimipiste- ja jakeluverkostoaan kehittämään kuljetustoimintaansa Italiassa UBV-konsernin organisaatiossa 2020: stä.

UBV on kansainvälisen ryhmäkuljetusten markkinajohtaja, jonka liikevaihto ylittää 130 miljoonaa euroa, ja se toimii omilla laitoksillaan kaikilla tärkeillä Italian teollisuusalueilla.

Arvioidessaan kahden kunnianhimoisen logistiikan toimijan yhteistyötä Euroopan markkinoilla, Ekolin puheenjohtaja Ahmet Musul totesi, että UBV Groupilla ja Ekolilla, jolla on yli 60-vuoden kokemus alalla, on samanlaiset ominaisuudet, ja sanoi, että he haluavat luoda pitkän aikavälin tulevaisuuden sekä yritysten työntekijöille että asiakkaille.
Mosul totesi, että yhteistyö on erittäin tärkeää Ekolin strategiselle kehitykselle Euroopan markkinoilla, ”UBV: llä on omat tehtaat Italian tärkeimmillä teollisuusalueilla. Ekolin asiakkaat hyötyvät täällä olevista tiloista ja lisäävät tuottavuutta. Luomme uuden palvelun laadun Italian tärkeimmissä paikoissa yhdistämällä UBV: n paikallisen tietämyksen ja läsnäolon alueella Ekolin logistiikka 4.0 -strategian ja räätälöityjen ratkaisujen kanssa. ”

UBV-ryhmän presidentti Pietro Porro totesi olevansa ylpeä tästä yhteisyrityksestä ja todennut, että Ekol on kokenut harvoin Ekolin tiimin ja tilat monikansallisissa yrityksissä. Hän sanoi: ”Sopimuksen myötä Ekolin tekninen osaaminen ja päivittäinen palvelu Eurooppaan 67-määränpäähän Lisäämme palvelun tavoitteen. 10ista on tullut johtava kuljetusyritys Euroopassa maakuljetuksissa Italiaan päivittäisten yhteyksien kautta strategisille kulutus- ja tuotantoalueille. Yhdistämme työntekijöidemme kokemuksen ja Ekolin ymmärryksen huippuosaamisesta. ”

Yhteistyön puitteissa Ekol tukee UBV: n kehittämistä maissa, joissa se toimii. Lisäksi Ekol parantaa operatiivista huippuosaamista tarjoamalla asennuksia UBV: n nykyisiin toimistoihin. Molempien yritysten kasvusuunnitelmien mukaan tilaus, joka on nyt 150 tuhatta vuodessa, on tarkoitus kasvattaa 300 tuhanteen tilaukseen vuodessa kolmen vuoden aikana. Toimitukset tehdään Turkin ja Italian 96 tuntia.

UBV Group tarjoaa maailmanlaajuisen edustajaverkostonsa avulla kansalliset ja kansainväliset kuljetuspalvelut maalla, ilma- ja meritse tiedonhankinnan kautta 141: n pääkonttoriin Italiassa ja ulkomailla.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar