EGO Reorganized Line 474 Express Line

ego organisoitu linja ekspresslinjaksi
ego organisoitu linja ekspresslinjaksi

EGO Reorganized Line 474 Express Line; Ankaran pääkaupunkiseudun kunta, joka otti käyttöön uusia käytäntöjä matkalla opiskelijaystävälliseen kaupunkiin, aloitti jakelukampanjan yliopisto-opiskelijoille Ankaran kaupunginjohtaja Mansur Yavaşin johdolla.

Pääkaupunkiseudun kunta, joka tarjoaa taloudellista tukea pääkaupungissa opiskeleville opiskelijoille vesialennuksista kuljetukseen, polkupyörien reiteille ja alennustilauskortille, aloitti ensimmäisen kuumien keittojen jakelun yliopistoissa Yıldırım Beyazıtin yliopistosta.

KAUNEIMINEN Aamupala: kuuma keitto

Yliopisto-opiskelijat, joilla ei ole aamiaista Ankarassa, alkavat päivän Metropolitan-kuumalla keitolla.

Opiskelijat osoittivat suurta kiinnostusta kuumasta keitosta ja leivästä, jota tarjoillaan EGO-keittiössä ja jota jakaa Ankaran pääkaupunkiseudun sosiaalialan osasto.

Keittojakelu alkaa 7 CAMPUSSA JOULUKUUTEKSI

Ankaran pääkaupunkiseudun sosiaalipalveluosaston päällikkö Necip Özkan kertoi, että ilmainen keittojakelu tapahtuu Hacettepen, Gazin ja Lähi-idän teknisen yliopiston kampuksilla. ” . Otamme keittojakelupisteen, jonka aloitimme Yıldırım Beyazıtin yliopistosta, 7-kampuksella koko Ankaran kautta vuoden alkuun. ”

KIITOS puheenjohtaja YAVAŞ: lle

Opiskelijat, jotka sanoivat, että he eivät voineet syödä aamiaista, koska he lähtivät kotona varhain, kiittivat presidentti Yavaşa tästä palvelusta.

Yıldırım Beyazıtin yliopiston kääntämisen ja tulkkauksen laitoksen opiskelija Zeynep Gül sanoi: uz. Meillä on paljon vaikeuksia tulla aamulla Esenboğaan keskustasta. Emme voi syödä aamiaista, koska nousimme aikaisin. Kiitos tällaisen idean toteuttamisesta. Oli myös todella vaikeaa tehdä 1,5-tunnin seisomatka aamulla. Kiitos myös pikaradasta 474. Öğrenci Toinen opiskelija nimeltä Beyza Yılmaz sanoi: ”Tänään meillä oli ensimmäinen keitto. Bussiaikataulumme on korotettu. Hyviä asioita tapahtuu. Haluan kiittää presidentti Mansuria näiden palvelujen tarjoamisesta meille ”.

Çağrı Tali kertoi tulleensa provinssin ulkopuolelta opiskelemaan Ankaraan ja sanoi: uk Emme koskaan odottaneet tällaista hakemusta. Se oli meille mukava yllätys. Emme voineet syödä aamiaista aamulla pysyäksemme koulun kanssa. Mansur haluaa kiittää presidenttiä siitä, että hän ajatteli meitä, opiskelijoita ”.

EXPRESS (suora) linja on käytössä

Opiskelijoiden kovan kysynnän johdosta Yıldırım Beyazıt University (AYBÜ) -Saray-Ulus-Kızılay välillä liikennöivä linja-numero 474 on järjestetty uudelleen pormestari Yavaşin määräyksellä ja se on alkanut toimia pikakuljetuslinjana.

EGO: n pääosaston tekemän uuden suunnittelun jälkeen opiskelijat voivat matkustaa helpommin lisäämällä palveluiden määrää AYBU-Saray-Ulus-Kızılay pikakulkulinjalla.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar