EGO vastaanottaa 10-naisbussikuljettajan julkisiin ajoneuvoihin

ego joukkoliikenteen ajoneuvot saavat naisten bussi soforu
ego joukkoliikenteen ajoneuvot saavat naisten bussi soforu

EGO vastaanottaa 10 naarasbussi-kuljettajan julkiseen liikenteeseen; Ankaran pääkaupunkiseudun EGO: n pääosasto avasi tutkimuksen 10-naisbussikuljettajan palkkaamisesta julkisissa kulkuneuvoissa.

10 Capital Cityn naispuolinen kuljettajaehdokas, joka haki EGO: n työhön, kaatoi hikeä suullisissa ja käytännön kokeissa.

YHTEINEN KULJETUSAJONEUVOT

Ehdokkaat, joille on suoritettu ensin suullinen tutkimus, EGO 5. Hänelle tehtiin käytännöllinen testi alueen ohjaamisesta ja ajo-tekniikoista.

EGO: n pääjohtaja Nihat Alkaş totesi, että EGO-komission virkamiesten arvioimat kokeet onnistuneet ehdokkaat läpäisevät edistyneiden ajotekniikoiden koeautoja, soittivat naispuolisille kuljettajaehdokkaille ja sanoivat:

Iyla Järjestimme pormestari Mansur Yavaşin tilauksesta tämän testin saadaksemme 10-naispuolisen kuljettajan. Haluamme siirtyä eteenpäin erilaisilla lähestymistavoilla kantamalla naisten tyylikkyyttä Ankaran kaduille. Toivon, että tämä prosessi on hyödyllinen EGO: lle ja tenttiä tekeville ystäville. Jos voimme tulevaisuudessa lisätä linja-autojen määrää, haluamme lisätä kuljettajien lukumäärää. Olemme myös iloisia voidessamme jakaa jännityksesi täällä. ”

KIITOS PUHEENJOHTAJALLE

Kokeeseen osallistunut kuljettaja Defne Durusu kertoi: ”Hain ensimmäistä kertaa bussinkuljettajaksi. Olen erittäin kiinnostunut bussiajosta. Olen oppinut tästä. Vanhempani eivät tiedä tästä työhakemuksesta. Jos minua palkataan, perheeni yllättää. Fadime Özaslan sanoi, että orum työskentelen työntekijänä tehtaalla. Olen erittäin utelias ajamaan suurta autoa. Haluan kiittää Mansurin presidenttiä tällaisen työmahdollisuuden tarjoamisesta naisille ..

Toinen kuljettaja nimeltä Burcu Güvercin, joka korosti, että naiset voivat kuljettaa linja-autoa ilman vaikeuksia ja että pääkaupunkiseudun kunta tukee tätä ymmärrystä, joka estää sosiaalista syrjintää, sanoi, tai uskon, että naiset pystyvät hoitamaan jokaisen työn. Haluan erityisesti kiittää pormestari Mansur Yavaşia siitä, että hän antoi meille tämän tilaisuuden.

ego joukkoliikenteen ajoneuvot saavat naisten bussi soforu
ego joukkoliikenteen ajoneuvot saavat naisten bussi soforu

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar