DOF AGV tuo uuden hengityksen logistiikka-alalle

dof agv tuo uuden hengityksen logistiikka-alalle
dof agv tuo uuden hengityksen logistiikka-alalle

DOF Robotics, joka tuo innovaatioita viihdeteollisuuteen käyttämällä robottitekniikoita, tällä kertaa logistiikka-alalle valmistetulla keinotekoisella älykkyydellä (IGV-Intelligent Guided Vehicles) uudella tuotteellaan DOF AGV, joka suorittaa automaattisen kuljetuksen, hinauksen, nostamisen ja sijoittamisen tehtävät marraskuun 13-15 välillä Istanbulin messukeskuksessa järjestetään kansainvälinen Logitrans-kuljetuslogistiikkamessut.

DOF Robotics osallistuu kansainväliseen Logitrans-kuljetuslogistiikkamessuille, joka pidetään Istanbulissa marraskuun 13-15 välisenä aikana. DOF Robotics on kehittänyt uuden tuoteryhmänsä DOF AGV keinotekoisella älykkyydellään (IGV), jonka tavoitteena on korvata perinteiset kuljetus-, hinaus- ja nostoautot pitkällä aikavälillä. näyttelee ensimmäistä kertaa.

DOF AGV, jonka tavoitteena on tarjota rationaalisia ratkaisuja nopealle liikkuvuudelle ja työjärjestyksen täyttämiselle nykyisellä alueella kartoittamalla se uudelleen radioaalloilla ja antureilla seuraamatta merkkejä kentällä tehtaissa, varastoissa ja varastossa, tarjoaa tarkan analyysin teollisuus 4.0-tietokannasta. sen avulla.

Kansainvälinen verkosto

Rahti- ja logistiikkapalvelut, televiestintä, tavarakuljetusjärjestelmät, sisäinen logistiikka ja niin edelleen. Toimialan ammattilaisia ​​ja sijoittajaryhmiä kokoava Logitrans Transport Logistics Fair -messut avaa ovensa 13: lle ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar