Kiinan tuotanto ja Turkin kasvava merkitys Context tiehanke

gin sukupolvi ja tiehankkeita kasvaa soveltamisalaan turkiyenin onemi
gin sukupolvi ja tiehankkeita kasvaa soveltamisalaan turkiyenin onemi

Turkin kasvava merkitys Context hihnan ja tiehanke Kiinassa; Ankaran ehdottama keskikäytäväaloite on ensimmäinen kohta Agenda Road -konferenssissa Alankomaissa

Turkin merkitys kaupan verkoston, joka ulottuu Euroopasta Kiinaan kasvaa joka päivä. Ensimmäisenä Kiinasta Generation Roadin kautta lähtevällä tavarajunalla, joka pääsi Eurooppaan Istanbulin Marmarayn avulla, kiinnitettiin jälleen huomiota keskikoridoriin. Kiinan Keski Corridor esittämä aloite Turkki vähentää sitoutumistaan ​​Venäjän ja Kiinan hallituksen, ja tulee liiketoiminnan kannalta yhteistyössä Euroopan maissa sekä lyhenee. Siksi Turkin Keski käytävän aloitteisesti 26-27 Belt Road pidettävän marraskuussa Venlo, Alankomaat on ensimmäinen esityslistan.

JÄLJET sopivampi TURKISSA

Analyysit osoittivat myös, että Baku-Tbilisi-Kars-linja alkoi toimia turvallisesti. pikarahdin junalla Edirnen Kars, Turkki tekee rautatiejärjestelmän tapauksessa toteutuksen entisestään tärkeyttä Keskisen käytävän. Turkin pidetään kiskon reitillä Edirnen Kars tiedetään, että Kiina jatkoi haastattelussa. Kiinalainen lehdistö puolestaan ​​määrittelee keskimmäisen käytävän tärkeäksi Belt Road -pilariksi. Asiantuntijat sanoo myös, että ne vastaavat kiskot tavarajuna nopeuden ja etäisyyden lyhenteitä Turkissa Marmaray on vaihtoehto Venäjälle käytävällä. Tavarajunien Kiinasta Alankomaiden Venlo-kaupunkiin odotetaan myös kulkevan Kaspian Trans-Kaspian kansainvälisen kuljetusreitin (TITR) kautta. tavarajunien lähtevät Kiinasta, Kazakstanista-Kaspianmeren-Azerbaidžan-Georgia-Turkki tavoittaa Eurooppaan. Ensimmäisen tavarajunan jälkeen, joka on lähtenyt Kiinasta Xi'anista, 18 saavutti Tšekin tasavallan pääkaupunkiin Prahaan. (Çinhab on)

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar