Bungalowin rakentaminen aloitettiin Çambaşı Doğa -tiloissa

bungalowien rakentaminen cambasin luonnontiloihin alkoi
bungalowien rakentaminen cambasin luonnontiloihin alkoi

Bungalowin rakentaminen on alkanut Çambaşı Doğa -tiloissa; Armeijan 2 tuhannen korkeuden Çambaşı-tasangon talviurheilu- ja hiihtokeskus tasangolla, Ordu pormestari Dr .. Se valmistautuu tulemaan yhdeksi näkyvimmistä tiloista Mehmet Hilmi Gülerin ohjauksella toteutettujen investointien avulla.

Turkissa, meren ja lentokentälle Çambaşı jossa lähin hiihtokeskus alkoi rakentaa bungalow numero 12 Nature Plant.

Ennen tyhjää maata muutetaan vetovoimakeskukseksi tehtävien tutkimusten kanssa, sanoi. Mehmet Hilmi Güler kertoi: ”Hiihtokeskuksessa oli 5-laskettelurinteitä, lisäämme tämän määrän 14: iin ja pidennämme 5 km-kiitotien pituutta 15 km: iin. Olemme parhaillaan tekemässä myös aloittelijoille tarkoitettua 100-metri-kävelyvyöprojektia. Olemme rakentaneet perustan 5-tähden hotellille nykyisen majoitustilan kapasiteetin lisäämiseksi. Hotellin ruhorakentaminen on valmis. Työn jatkuessa täydellä vauhdilla rakennamme myös 12-bungaloweja takkatilaan mäntypuiden joukkoon. Valmistamme työn nopeasti ja annamme sen kansalaisten saataville. Teemme Çambaşı-tasangosta tärkeän vetovoimakeskuksen kesällä ja talvella. ”

Talo on kahta tyyppiä

4 on suunniteltu kahdentyyppisiin taloihin, jotka on rakennettu eristetyllä tavalla vuodenaikojen ilmasto-olosuhteet huomioon ottaen. Yksi bungaloweista, jotka on suunniteltu 100 neliömetriksi ripustetulla lattialla, ja toinen on suunniteltu siten, että 57 neliömetrien duplex-rakennus rakennetaan siten, että kaikki tavarat sisällytetään taloon.

Sisäänrakennettu luonnon kanssa

Çambaşı-luonnonkasvien hallitseva kohta, jossa hiihtäjät voivat nähdä talojen lintuperspektiivin, luonteen kanssa kietoutuneen klassisen majoituskonseptin lisäksi, talvella hiihtoa kiinnostavat, odottaen niitä, jotka haluavat nauttia vihreästä kesällä.

TARJOA TALVIKAUSSA

4-kausiluontoiset bungalowit palvelevat kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​vieraita tällä talvikaudella.

Çambaşı Doğa -tilat ovat valmiita talvikaudelle ravintoloiden, välipala- ja juomapaikkojen, majoitus, hiihto, kelkkailu, lumilautailun vuokraus, hiihtohissien ja vasta avattujen laskettelurinteiden kanssa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar