Cengiz Construction voitti Bulgarian rautatietarjouksen

Cengiz Construction voitti Bulgarian rautatietarjouksen
Cengiz Construction voitti Bulgarian rautatietarjouksen

Cengiz Construction voitti Bulgarian rautatiehuollon; 2006: n jälkeen Cengiz Construction on sisällytetty ”ENR Best 250 International Contractor” -luetteloon. Käynnissä olevan projektin määrä on 11 miljardia 680 miljoonaa dollaria. Tästä 19 miljardia 730 miljoonaa dollaria on kotimaista ja 18 miljoonaa dollaria ulkomailta.

Viime aikoina on hidastuminen alkoi syyt infrastruktuurin ja rakennushankkeet Turkki, Cengiz rakentaminen kohdistui suorittaa ulkomailla, erityisesti Euroopassa. Cengiz Holding voitti tässä yhteydessä rautatiehuutokaupan, joka on yksi Bulgarian tärkeimmistä hankkeista.

Elin Pelin-Vakarel -rautatieprojekti

Cengiz Construction allekirjoitti eilen sopimuksen Bulgarian kansallisen rautatieinfrastruktuuriyrityksen (NRIC) kanssa ja uudistaa Sofian ja Plovdivin välisen rautatiehankkeen 20-kilometritunneliosan. Elin Pelin-Vakarel -rautatieosuus Cengizin rakentamisen nykyaikaistamisesta 255 miljoonaa euroa, jonka arvo on 1.6 miljardia TL. Cengiz Construction toteuttaa tämän projektin yhdessä Ankaran Duygu Engineeringin kanssa. Cengiz Holdingin yhteisprojekti Duygu Engineeringin kanssa valmistuu vuonna 6.

cengiz bulgaria rautateiden tarjous
cengiz bulgaria rautateiden tarjous

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar