Pormestari Seçer antaa päivämäärän Mersin-metrolle

presidentti secer antoi päivämäärän mersin-metroon
presidentti secer antoi päivämäärän mersin-metroon

Pormestari Seçer antaa päivämäärän Mersin Metroon; Mersinin pääkaupunkiseudun pormestari Vahap Seçer oli “Herätyskello” -ohjelman vieraana İsmail Küçükkayan kanssa FOX-televisioiden näytöllä. Pormestari Seçer arvioi Metro-projektia ja uusia linjoja hankkeen puitteissa.

Ensimmäistä kertaa Seçer selitti yksityiskohtaisesti Metroa ja sanoi: ”Minulla on metroinvestointi. Tärkeä sijoitus. Tarkastellaan 3-vaihetta. 28.6 kilometriä, 7 ja puoli kilometriä maanpinnan yläpuolella, metro, 13.4 kilometriä maanalaista rautatiejärjestelmää ja 7.7 kilometriä raitiovaunua. Mieti rannikkoa Mersin idästä länteen. 13.4-kilometri tulee siitä maanalaisesta ja sitten 7 menee puolen mailin päässä pinnasta kaupungin sairaalaan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun selitin tämän yksityiskohtaisesti. Suunnittelemme myös raitiovaunulinjaa yliopistosairaalaan ja yliopistoon. 2020: ssä ammutaan pickaxe. Tässä haluamme tehdä tämän eri tavalla. Etsimme luottoa ulkomailta. Löydämme lainan sieltä, anna yrityksen tehdä rakentamisen, haluamme antaa rahoituksen ja liiketoiminnan rakentamisen jonnekin. ”

Pormestari Seçer lisäsi, että he menivät ilmoitukseen linja-autojen ostosta ja he saavat yhteensä 100-linja-autoja. Tammikuussa otamme myös 73-busseja, yhteensä 27-linja-autoja. Uusimme linja-kahvilamme, meillä on pulaa, vahvistamme reittejä ja poistamme käytöstämme vanhentuneita tai vanhentuneita mallejamme. Pidämme joukkoliikennettä vuoden metro-, linja-auto- ja 100-suunnitteluna. Mitä teemme 5-2019 välillä, kuinka monta linja-autoa kulumme, menimme ostamaan. Oli projekti, jonka löysin ennen minua. Mitään ei ollut vielä tehty. Presidentti sai tämän projektin kauden investointiohjelmaamme. Mutta me uudistimme häntä. Olemme myös tuoneet metro alueille, joilla sosioekonomisen kehityksen taso on heikompi. City Hospital -linja kulkee Välimeren alueen läpi ja siellä asuvat erittäin pienituloiset perheet. Metroa ei tule nähdä vain kuljetusprojektina. Myös kaupungin kehityshanketta tulisi pitää sosiaalisena hankkeena. Välitämme tästä. ”

Mersin Metro kartta

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar