Kaksi junaa törmäävät Bangladeshiin: 15 kuollut, 58 loukkaantunut

Olla haavoittuneita oli kaksi junaturma Bangladesh
Olla haavoittuneita oli kaksi junaturma Bangladesh

Kaksi junaa törmäävät Bangladeshiin: 15 kuollut, 58 loukkaantunut; 03.00 sijoittuu paikalliseen aikaan viime yönä Bangladeshissa, Chittagongista Brahmanbariasta, Dhakan itäpuolelta, törmäsi yhteen vastakkaisesta suunnasta tulevan toisen matkustajajunan kanssa, 15 ihmisiä tapettiin ja 58 ihmisiä loukkaantui.

Siirtyessä Sylhetistä Chittagongiin, juna ylitti Kosban kaupungin rautatieaseman Mondovagin asemalle. Toinen matkustajajuna Chittagongista Dhakaan oli matkalla Mondovagin asemalle. Juna pyysi ohjauspistettä kulkemaan toisen rautatien yli ja pysähtymään sinne. Chittagongista peräisin oleva juna ei kuitenkaan noudattanut ohjeita. Minuuttia myöhemmin, Chittagongista tuleva juna törmäsi Sylhetistä peräisin olevan junaan.

Onnettomuuden jälkeen 15-ihmisiä kuoli ja ainakin 58-ihmisiä loukkaantui. Haavoittuneet matkustajat vietiin Kosban sairaalaan, alueen kyyneleissä olleet uhrit odottivat virkamiehiltä hyviä uutisia muutamassa minuutissa. Bangladeshin rautateiden mukaan kuolleiden määrä voi kasvaa.

Aluepoliisin päällikkö Anisur Rahman raportoi onnettomuustutkimuksesta.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar