Atabarı-hiihtokeskus valmistautuu talvikaudeksi

atabarin hiihtokeskus valmistautuu talvikaudeksi
atabarin hiihtokeskus valmistautuu talvikaudeksi

Atabar käydään polku Turkin tärkein hiihtokeskus hiihtokeskus valmistautuu talvikauden.

Artvinin kuvernööri Yilmaz Doruk, Artvinin kuvernöörin 2 tuhatta 200-korkeutta Mersivanin vuori, joka rakennettiin 2009-vuoden Atabarin hiihtokeskukseen ennen uutta kautta, viranomaiset saivat tietoja näkemällä suoritetut työt.

Kuvernööri Doruk mukana Artvin-varajäsen Erkan Balta, nuorisopalvelujen maakunnan johtaja Bahattin Orphan, läänin erityishallinnon pääsihteeri Orhan Yazici, läänin yleiskokouksen presidentti Furkan Cakmak ja jotkut läänin yleiskokouksen jäsenet ja hiihtokeskuksesta löydetyt poliittisten puolueiden edustajat.

Artvin, jota kutsutaan cennet-piilotetuksi paratiisiksi, on yksi vaihtoehtoisen matkailun suosituimmista kaupungeista, jonka historialliset kirkot ja sillat, mäet, aina lumiset vuoret, kraatterijärvet, rikas eläimistö ja kasvisto, rehevät tasangot ja metsät.

Kesäisen ja vaihtoehtoisen matkailun lisäksi Atabarı-hiihtokeskus, joka on rakennettu 2009 kilometriin keskustaan ​​ja 18 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, toivottaa vieraat tervetulleiksi laadukkaalla lumirakenteellaan kuusen, kuusen ja mäntyjen keskuudessa.

Artvin kuvernööri Yilmaz Doruk, jossa hänen lausuntonsa, Atabar hiihtokeskukseen olisi hyötyä laadusta sekä luonteeltaan tärkein talvimatkailun keskuksia Turkin totesi, että tapa tulossa yksi.

Atabarin hiihtokeskuksen 2019-2020 kuvernööri Doruk on valmis talvikaudeksi, työ jatkuu keskeytyksettä.

Väittäessään, että Artvin muistuttaa taivasta maan päällä luonnollisine kauneuksineen kaikkina vuodenaikoina, Doruk sanoi: ”Kaupunkistamme, joka toivottaa monet paikalliset ja ulkomaiset vierailijat raikkaalla ilmallaan ja luonnollaan kesällä, on tullut talviurheilijoiden suosikki. Otamme mielellämme vastaan ​​suksien ystäviä uudella talvikaudella. ”

Artvinin sijainen Erkan Balta kertoi, että Artvinillä on huomattava matkailupotentiaali.

Varapääministeri Balta totesi, että matkailu kasvaa edelleen eksponentiaalisesti Artvinissä joka vuosi, ”Talvimatkailussa on melko kunnianhimoista keskustaan ​​kuuluvan Atabarı-hiihtokeskuksen kanssa, jolla on ainutlaatuisella kauneudellaan huomattava potentiaali kaikilla matkailualueilla. Tänä talvena olemme tehneet useita aktiviteetteja suksien ystäville valitakseen Artvin. Yksi niistä oli parantaa tietä hiihtokeskukseen ja tehdä siitä mukavampaa. Haluan tässä vaiheessa kiittää Artvinin erityistä maakuntahallintoa, joka kattoi 8 km -reitin tiivistetyllä betonijärjestelmällä lyhyessä ajassa, ja toivon, että siitä olisi hyötyä kaikille Artvinille. Työskentelemme jatkuvasti Artvinille, joka saa osan turismista. ”

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar