Akçaray-raitiovaunulinjan pituus jopa 20-mittarilukemaan

Akcaray-raitiovaunulinjan pituus nousi kilometriin
Akcaray-raitiovaunulinjan pituus nousi kilometriin

Akçaray-raitiovaunulinjan pituus jopa 20-kilometreihin; Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta laajensi Akçaray-raitiovaunulinjaa linja-autoaseman ja Sekaparkin koulutuskampuksen välillä Beach Roadiin. Uusi linja, 11, valmistui maanantaina (marraskuu). Äskettäin uuden linjan ensimmäinen koeajo, Mayor Assoc. Tohtori Tahir Büyükakın oli tehnyt sen. Kun nykyaikaiseen raitiovaunulinjaan lisättiin vasta avattu raitiovaunulinja, Kocaelin raitiovaunulinjan pituus on noussut 20 kilometriin.

HUOLTOON UUSI LINJA

Kocaelin pääkaupunkiseudun käyttöön ottaman Akçaray-raitiovaunulinjan uusi linja avattiin Sekerparkin koulutuskampuksella ja Plajyolussa. Metropolitan suoritti Sekan valtion sairaalan - koulupiirin ensimmäisen vaiheen. Sekaparkin koulutuskampuksella, joka on toinen vaihe, Rantatielle ulottuva uusi linja on saatu päätökseen. Presidentti Tahir Büyükakın'ınin uuden linjan ensimmäinen koeajo avattiin kansalaisten käyttöön.

RIVA, JOTKA TÄYTETÄÄN KURUCEŞME, TULEE

Sekaparkin koulutuskampus ja uusi Plajyolu-linja avattiin. Kocaeli Metropolitan Municipality laajentaa tätä linjaa Kuruçeşmeen. Pääkaupunkiseudun kunta, joka aikoo tarjouskilpailun 2020-vuonna, alkaa rakentaa Kuruçeşme-linjaa. Myös linja-autoaseman alueelta kaupungin sairaalaa kulkevan linjan työt alkavat nopeasti.

AÇARAY-RATKAISEKARTTA

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar