Ministeri Turhan tutki tieteitä Bingölissä

Turhan Bingol tiellä
Turhan Bingol tiellä

Ministeri Turhan Bingöl tutki tien päällä tehtäviä töitä; Cahit Turhan Bingolin liikenne- ja infrastruktuuriministeri yhteydenpitoon, mukana AK-puolueen varapuheenjohtaja Cevdet Yilmaz 31-moottoritieosuus Bingölin yhdistämiseksi Erzincaniin vieraili rakennustyömaalla.

Turhan, rukouksen jälkeen, virkamiehet saivat tietoa työstä.

Sitten Turhanin kuvernööri, kuvernööri Kadir Ekinci vaihtoi mielipiteitä kaupungissa tehdystä työstä.

Ministeri Turhan osallistui sitten maakuntien koordinointineuvoston kokoukseen.

Ministeri Turhan sanoi lausunnossaan kokouksen jälkeen, joka on yksi Turkin paratiisi nurkkaan, joka sanoi, että yli työ suoritetaan Bingol.

Turhan totesi, että Bingöl on maakunta, joka sijaitsee pohjois-etelä-kuljetuskulmilla ja itä-länsi-kuljetusakselilla. ”Tutkimuksemme Bingölin kuljetusinfrastruktuurista ovat suuressa määrin päätökseen. Jatkamme työtä puutteiden korjaamiseksi. ”

Erzurum-Bingol-, Bingol-Diyarbakir-, Elazig-Bingol- ja Bingol-Muş-linjat on saatu päätökseen huomattavasti äänestäen Turhanin, Erzurum-Bingolin jaetut tienrakennustyöt Çirişlin tunnelin välillä.

Bingölin ja Diyarbakirin välillä Bingolissa maakunnan rajojen työ on saatu päätökseen. Hän sanoi, että työ Diyarbakirin rajalla jatkuu.

Turhan sanoi, että Elazığin ja Bingölin sekä Bingölin ja Muşin väliset tiet toimivat jaettuina teinä ja parantavat edelleen päällirakenteensa rakennetta fyysisten normien suhteen. Bingöl, matkailu, maatalous, teollisuus, tekstiilit, koulutus-, terveys- ja palvelusektori ovat tehneet merkittävän läpimurton maakunnassamme.

Turhan ilmaisi kuuntelevansa piirin ja kaupungin pormestaria, sanoivat: ”Jotkut piirin teistämme, työmme jatkuu teillämme. Kun suoritamme nämä tutkimukset, uskon, että Bingölissä asuvien ihmisten elintaso nousee. Investoinnit Bingöliin lisäävät entisestään, luonnonvarat, luonnolliset mahdollisuudet löytävät entistä enemmän vieraita ja sijoittajia osallistumaan talouteen. "

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar