TÜVASAŞ rekrytoi 12-insinöörejä Kansalliseen junaprojektiin!

tuvasas rekrytoi henkilöstöä valtakunnalliseen junahankkeeseen
tuvasas rekrytoi henkilöstöä valtakunnalliseen junahankkeeseen

TÜVASAŞ ilmoitti rekrytoivansa yhteensä 12-insinöörihenkilöstöä kansalliseen junahankkeeseen. Kansallinen junahanke, mekaaniset, sähkö-, teollisuus-, metallurgia-, ohjelmisto- ja tietotekniikan tutkinnon suorittaneet, KPSS: n ja YDS: n ehdokkaat arvioidaan vähintään 70.

TÜVASAŞ HENKILÖSTÖÖN HANKINTASOPIMUKSEN EHDOT

- Asetuksen 399 pykälässä 7 mainittujen yleisten ehtojen toteuttaminen

Konetekniikka (koodi: 4639), tiedekuntien tai korkeakoulujen sähkö-elektroniikkatekniikka (koodi: 4611), joiden vastaavuuden korkea-asteen koulutusneuvosto on hyväksynyt hakemusten jättöpäivästä lukien,

-Teollisuustekniikka (koodi: 4703), metallurgia- ja materiaalitekniikka (koodi: 4691), ohjelmistosuunnittelu (koodi: 4533), tietokonetekniikka (koodi: 4531)

- Saadaksesi vähintään 2018 (seitsemänkymmentä) pistettä KPSS P3 -pistemäärätyypistä 70-vuoden julkisen henkilöstön valintakokeen tuloksena,

- Viimeisestä hakemuspäivästä lukien, viimeisenä 5-vuotena, YDS- ja E-YDS-tentit ovat vähintään C-tason englanninkielisiä todisteita asiakirjan olemassaolosta tai arviointi-, valinta- ja sijoituskeskuksessa (ÖSYM) kielitaidon ja muun kansainvälisesti tunnustetun vastaavuuden suhteen ja hyväksytty oltava vastaava pistemäärä tentti.

Milloin tenttihakemukset häviävät?

Tenttihakemukset alkavat seuraavana päivänä sen jälkeen, kun koeilmoitus on julkaistu virallisessa lehdessä ja 22.11.2019 Päivämäärä päättyy työajan lopussa (17.00).

MITEN HENKILÖSTÖSTÄ OSTAA?

Hakijat, jotka haluavat suorittaa pääsykokeen,

a) Alkuperäinen oikeaksi todistettu jäljennös tutkintotodistuksesta tai tutkintotodistuksesta tai sähköisen hallinnon tulostuksesta ja tutkintotodistuksen viivakoodi (tutkintotodistuksen vastaavuustodistuksen alkuperäinen tai oikeaksi todistettu jäljennös ulkomailla suorittaneille)

b) KPSS-tulosasiakirjan tulostus tietokoneelle

c) vieraan kielen tasoa osoittava asiakirja,

d) CV,

e) 3-passin kuvat (otettu kolmen viime kuukauden aikana).

f) Hakulomake (kuvallinen ja allekirjoitus) asiakirjat "Turkki Wagon Industries Inc. Pääosasto Itsenäistymisen Caddesi 131 Adapazari / Sakarya / Turkki "tai meidän yrityksen Internet-osoite (se http: //www.tuvasas.gov.t) ne tarjoavat" Hakulomake ", joka tulee täyttää kokonaan ja oikein.

Hakijan allekirjoittama hakulomake ja muut hakemukseen vaadittavat asiakirjat on toimitettava edellä mainittuun osoitteeseen henkilökohtaisesti tai postitse 22.11.2019-työpäivän (17.00) loppuun asti.

Hakemuksia, jotka on jätetty pääosaston rekistereihin hakemusten jättämisen määräajan päättymisen jälkeen, hakemuksia, joita ei ole toimitettu pääosastolle määräajassa postin viivästymisen ja muiden syiden vuoksi, ei käsitellä.

Asiakirjat on toimitettava TÜVASAŞ: n pääosastolle määräajassa. Pääosaston henkilöstöosasto voi hyväksyä nämä asiakirjat, jos alkuperäiset asiakirjat toimitetaan.

Tarkat tiedot TÜVASA: n kansallisesta junaprojektien rekrytointihakemuksesta TÄÄLTÄ...

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar