Stressinhallinta- ja vihanhallintakoulutus EGO-väyläohjaimille

Stressin hallinta ja Oke-hallintakoulutus egoväylän pehmentämiseen
Stressin hallinta ja Oke-hallintakoulutus egoväylän pehmentämiseen

GO-stressin hallinta ja vihanhallinta Eğitim-koulutus EGO-väyläajureille; Metropolitan kunta pääosasto EGO ja Turkin Kuntaliitolle Kuntien Akatemian yhteistyössä EGO bussikuski "Stressin hallinta ja Anger Control" harjoitteluun annetaan.

EGO: n palveluiden parantamisen ja yrityskehityksen pääosaston ja linja-autohallinnon aloittamassa koulutusseminaarissa; vihan hallinta, stressin hallinta ja kehon kieli selittivät asiantuntijat.

DRAMA-TUKI KOULUTUKSESSA

EGO-bussikuljettajien järjestämät kouluttajat kommunikoimaan tehokkaasti kansalaisten kanssa osallistuivat Başkent-teattereiden esityksiin.

EGO: n toimitusjohtaja Nihat Alkaş, joka osallistui vuorovaikutteiseen koulutukseen ja ilmoitti pyrkivänsä parantamaan julkisen liikenteen laatua, sanoi:

Temel Seminaarien pääpaino on kansalaisten tyytyväisyyden varmistamisessa. Suora kontakti kansalaistemme kanssa on kuljettajamme ja olet EGO: n palvelupeili. Me kaikki työskentelemme onnellisemman ja rauhallisemman Ankaran puolesta. Huomasimme, että teatteritarinoiden tukemat koulutukset olivat pysyvämpiä. Olemme havainneet, että tietoisuutta lisäävien draamapelien avulla osallistujat kokoavat keskittymisensä ja jatkavat koulutustaan ​​tarkemmin. ”

KOULUTUS JATKUU

Hacettepen yliopisto Tohtori Şefika Şule Erçetin, korostamalla teatterinäyttelijöiden merkitystä koulutuksille, joita he tarjoavat EGO-bussikuljettajille, sanoi: etkili. Ryhmän on tehokasta kertoa tapahtumista tehokkaita, realistisia draamoja päivittäisistä tapahtumista. Suurimmalla osalla ihmisistä on mahdollisuus oppia ympäristössä, jossa he löytävät itsensä ja arvostavat sitä. ”

Ergün Aydoğdu, yksi koulutukseen osallistuneista EGO-bussikuljettajista, kertoi olevansa motivoitunut koulutukseen ja sanoi: ”Tunteiden ilmaiseminen teatterin kautta tarjoaa tehokkaamman ymmärryksen. Nämä koulutukset kannustavat meitä työskentelemään tietoisemmin. Täällä meillä on mahdollisuus ilmaista ajatuksemme ”.

Yhteensä 2 tuhatta 500 EGO-kuljettajaa hyötyy koulutuksista, jotka jatkuvat marraskuussa, joulukuussa ja tammikuussa.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar