Sivas 2023 Year Ankarassa suurnopeusjunalla sieltä Istanbuliin?

Saavutitko ankaran nopealla junassa sivassa ja sieltä Istanbuliin?
Saavutitko ankaran nopealla junassa sivassa ja sieltä Istanbuliin?

Sivas 2023 Year Ankarassa suurnopeusjunalla sieltä Istanbuliin? Sivas - Ankara suurnopeusjunaprojekti (YHT), jota yleisö odottaa innokkaasti, etenee edelleen nopeammin kuin koskaan ennen. Viime päivinä kuvernööri Salih Ayhan "Kuten aiemmin jakoi YHT 2020 -vuotta, toivon aloittavan ensimmäisen koeajon", hän sanoi.

Suurnopeusjunan toimintaa koordinoivasta valtuutetusta nimestä saatujen tietojen mukaan sivas-ihmiset eivät näytä pääsevänsä suurnopeusjunaan Sivasista Ankaraan ja sieltä Istanbuliin, 2019 tai jopa 2020.

On myös opittu, että on osia, joissa infrastruktuuritöitä ei voida edes aloittaa radalla.

Presidentti Erdoğanin puhe Sivasissa suurnopeusjunassa pidetyn puheen jälkeen verrattuna vanhaan 10-kertaa nopeammin kuin täysjunajunalla (Sivas - Ankara) odotetaan alkavan toimia täysipäiväisesti ilmaistaan ​​2023.

Tiedetään, että myös taloudellinen prosessi ja ennakkovaalien mahdollisuus voivat pidentää tätä ajanjaksoa. (Great Sivas News)

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar